Magazin > VIP
53983 ogledov

Matjaž Nemec spet ljubi

Matjaž Nemec Instagram
Poslanec je redkobeseden, a nove ljubezni ne zanika …

Poslanec stranke SD Matjaž Nemec, ki se je pred dvema letoma ločil od manekenke Iryne Osypenko, je priznal, da spet ljubi. V intervjuju za Onaplus je povedal: "Govorim o ljubezni do osebe, ki me v zadnjem času spodbuja k temu, da polno živim. Gre za osebo, ki mi kaže drug obraz življenja, me žene to v to, da iščem vedno nove izzive in sem vrelec neskončne energije." 

Še vedno pa glede te teme ostaja zaseben, za zurnal24.si je povedal, da na to temo ne bi dajal izjav, da pa stoji za vsem, kar je povedal. Nemec nam je sicer še februarja zatrjeval, da je samski, tako da je njegova nova ljubezen očitno še precej sveža. Po ločitvi so ga povezovali tudi z dvema strankarskima kolegicama, Dominiko Švarc Pipan in Meiro Hot. A je romantično povezavo z obema zanikal, sploh z Dominiko. Za zurnal24.si je takrat pojasnil, da je tako z Dominiko kot z njenim soprogom izredno dober prijatelj in da ju je med drugim tudi poročil.

Poslanec je pred enim tednom na Instagramu sicer objavil skupno fotografijo z neznano temnolasko, a je zraven dodal dvoumno sporočilo: "Spomini. Samo v srcu lahko dosežeš nebesa." Njegovi sledilci tako niso razbrali, ali gre le za foto spomin ali morda novo izbranko? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spomini. Samo v srcu lahko dosežeš nebesa. 😇

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec) on

Komentarjev 10
  • alibaba40 22:56 06.november 2020.

    fuj nesnaga

  • ferdo2 14:41 06.november 2020.

    Vprašajte raje tega kretena,kje v Srbiji je prišel do srednješolskega spričevala?In kolikšna je bila cena zanj na črnem trgu?

  • 55ca0cb418fe7f4267c1a6219d4af4d298d4ce60 14:01 06.november 2020.

    Koga briga ta idiot - nimate kaj bolj pametnega za pisat...

Sorodne novice