Magazin > VIP
18996 ogledov

Znani Slovenec preživel, voznika pred in za njim umrla

Alenka Kesar Mediaspeed
"Moški, ki se je zaletel v moj avto, je umrl. Mrtev je tudi moški, ki se je vozil pred menoj."

Nekdanja televizijska voditeljica Alenka Kesar je prejšnji teden izdala svojo drugo knjigo z naslovom Druga žena. V prvem delu opisuje svojo pot skozi ločitev, v drugem pa eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki jo danes živi skupaj s soprogom, pisateljem in marketinškim strokovnjakom Kamenkom Kesarjem. V njenih zapisih se bodo zagotovo našli vsi, ki so šli ali ravnokar gredo skozi ločitev in vsi, ki so po ločitvi našli ljubezen svojega življenja. Čeprav so njene besede optimistične in navdajajo z vero v resnično ljubezen, pa so nekatera poglavja izjemno boleča in tudi pretresljiva.

Eden od teh je zagotovo del, ki opisuje, kako se je Kamenko leta 2016 znašel v hudem verižnem trčenju na primorski avtocesti, v katerem je bilo udeleženih 70 vozil. Voznik pred in za njim sta umrla, Kesar pa si je življenje rešil s tem, da je zadnji hip skočil iz avtomobila in stekel za varnostno ograjo. To je Alenko in Kamenka tako streznilo, da sta po nekaj letih zveze še isto leto skupaj zaživela in se poročila. 

"Alenka, moški, ki se je zaletel v moj avto, je umrl. Mrtev je tudi moški, ki se je vozil pred menoj. Brez besed sem ga poslušala in pustila, da mi solze preprosto tečejo po licu. Jaz sem stekel iz avta in preskočil varnostno ograjo. V tistem trenutku se je v moj avto zabil drug avto. Za sekunde je šlo. Sekunde. /.../ Kamenko, kaj to pomeni ta nesreča, zakaj? Obrnil se je k meni in skoraj neslišno zašepetal: Nimava kaj čakati. Živeti morava skupaj, poročiti se morava, skupaj morava biti. Ker nikoli ne veš," je Alenka v knjigi Druga žena opisala pretresljivo izkušnjo.

Ena lepših ljubezenskih zgodb, ki je dokaz, da te čista in brezpogojna ljubezen lahko sreča tudi v zrelih letih. Iskreno, brez mask, opisuje tudi težke plati ločitve in vloge druge žene ter mačehe, ki pa sta jih Alenka in Kamenko prebrodila skupaj z veliko podporo družinskih članov in nekdanjih zakoncev. Kako srečna razširjena družina so danes, dokazuje tudi dejstvo, da so jo na predstavitvi nove knjige podpirali tako njeni kot tudi Kamenkovi otroci. Njuni otroci. 

Alenka Kesar | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • Ender3 13:49 23.september 2020.

    Spet ta kura, to spada na rumeni tisk, naj tam ohranja svoj bolan ego.

  • delate 08:16 23.september 2020.

    Fulll znan "Slovenec"!!Čudno,tudi jaz ali drugi Slovenci smo znani,pa nas tale avtorka nikoli ne omenja..Bo treba kakšno knjigo napisat,pol pa bo a ne K.K..

  • Zikollino 08:00 23.september 2020.

    Full nas zanima sexualno življenje ene kure, ki se drajsa s komerkoli, pa magari Hrvatom ...

Sorodne novice