Magazin > VIP
75654 ogledov

Novi začetki Renate Peterka: "Občutki so mešani"

Renata Peterka Mediaspeed/Katja Kodba
September je Renati prinesel veliko novosti, ki se jih je razveselila cela družina …

Za Renato Peterka, ki se je lansko leto tudi uradno ločila od nekdanjega vrhunskega smučarskega skakalca Primoža Peterka, je letošnji september poln novih začetkov, ki so se jih razveselili tudi njuni trije otroci, najstarejši Maj in hčerki Gaja ter Stela, ki po ločitvi živijo z mamo. Renata, ki je lansko leto dopolnila 40 let,  je še vedno zaposlena v Tosami, pred dvema tednoma pa se je družina preselila v Bitnje, vas pri Kranju, kjer je Renata sama kupila hišo. "Prej smo bili v Predvoru, sedaj smo na vasi, malo odmaknjeni, hkrati pa še vedno v bližini Kranja, kar nam zelo ustreza. Imamo vrt in veliko narave," je skromna z besedami, saj pravi, da si pozornosti medijev ne želi.

Nov dom pa ni edina novost, saj je družina dočakala tudi druge življenjske prelomnice. Sin Maj se je vpisal v prvi letnik fakultete, študiral bo na FDV-ju, starejša hči pa je septembra prvič prestopila prag srednje šole. "Občutki so mešani, vsega po malo, malo strahu, pa tudi veselje," je prelomnici komentirala Renata. Vsi trije otroci so se še do nedavnega profesionalno ukvarjali s športom, sin z nogometom, starejša hči je skakala, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki odločila za ritmično gimnastiko, a Renata pravi, da so vsi trije te ambicije ovrgli in se odločili za drugačne poti.

O Primožu in njegovem odnosu z otroci še vedno ne želi govoriti, a zdi se, da se je tudi v novih okoliščinah odlično znašla. Lansko leto je povedala, da ima z otroci veliko srečo: "Vsi trije so moja 'štanga' in se jaz učim od njih." 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 9
  • Naklonsky 13:26 04.oktober 2020.

    ..."odnosu z otroci"..."z otroci" ... ali "z otroki" ? Dobro bi bilo poznati vsaj osnove sklanjanja!

  • Avatar Dolliolla
    Dolliolla 00:28 21.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • repix95807 23:24 20.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice