Magazin > VIP
25693 ogledov

Zmago in Monika Jelinčič: Z ločitvijo zaenkrat ne bo nič!

zakonca Jelinčič na sodišču Anže Petkovšek
Novice o razvpiti ločitvi poslanca in njegove mlade žene.

Zmago in Monika Jelinčič še vedno nista ločena, čeprav naj bi to na sodišču uredila že marca. Najprej jima je načrte prekrižal koronavirus, nato pa je sodišče datum še prestavilo, tako da Monika in Zmago uradno ostajata zakonca še vsaj do 2. julija, ko se bosta ponovno srečala na sodišču. 

Vmes sta zakonca nekatere spore želela urediti tudi osebno, a se nista zmogla dogovoriti za kraj in čas srečanja. "Res naj bi se dobila, sam sem predlagal, da se dobiva v lokalu, a Monika ni bila za to, češ da nisva iz istega gospodinjstva, čeprav bi se lahko usedla nekje zunaj in držala razdaljo. Predlagala je, da bi se dobila pri njeni prijateljici, ki bi nama odstopila pisarno, a sam nisem bil za. To pa zato, ker bi bila prijateljica prisotna in bi potem na sodišču usklajeno lagali o tem, kaj naj bi jaz rekel," je za zurnal24.si razkril Jelinčič, ki je ženi nato povedal, da ni potrebe po tem, da bi se dobivala in da bosta vse rešila na sodišču. Prosil jo je le naj priklopi vodo in elektriko v njuni primorski vili, da bi se hčerki še letos lahko kopali v novem bazenu, a menda Monika ni bila zato.

Monika Jelinčič Magazin Pri tej odločitvi sodišča je zmagala Monika Jelinčič zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Magazin Ločitev Jelinčič: Po dveh mesecih končno znana odločitev sodišča!  

Zmago Jelinčič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 1
  • Avatar Cressiola
    Cressiola 01:04 22.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice