Magazin > VIP
78433 ogledov

Monika in Zmago Jelinčič otoplila odnose

zmago jelinčič, monika jelinčič
Ne gresta več "na nož" …

Poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti se z ženo Moniko Jelinčič ločuje že od lanskega poletja, ko se je Monika izselila iz družinske hiše in se preselila k svoji novi ljubezni, podjetniku Roku Mikliču. Lansko jesen je Zmago nato tudi sprožil ločitveno vojno, s tem ko je proti Moniki vložil zahtevo za vračilo darila velike vrednosti, dobrih 600 tisoč evrov, ki jih je ženi pred leti podaril za nakup parcele na Primorskem, kjer danes stoji skoraj dokončana razkošna vila. Te tožbe Jelinčič ni dobil, saj se bo o njunem premoženju in delitvi le tega odločalo v novi sodbi o delitvi skupnega premoženja. To je vložila Monika, ki od soproga zahteva več kot 3 milijone evrov. 

Zaradi koronavirusa in poletnih počitnic pa so se zamaknili tudi sodni postopki zakoncev Jelinčič, ki tako niti še nista uradno ločena. Ta postopek in postopek skrbništva nad mladoletnima hčerkama bo na vrsto prišel šele septembra, čeprav sta se zakonca glede tega na sodišču že srečala, a bolj malo rešila. Po Jelinčičevih besedah naj bi postopek upočasnile dodatne zahteve Monikinih odvetnikov. 

Dolgi sodni postopki, pa so skregana zakonca prisilili, da sta se očitno le začela pogovarjati, kot nam je zaupal Zmago. "Najin odnos je boljši kot je bil, sedaj se pogovarjava, a le kar se tiče hčerk. O premoženju se ne pogovarjava, zmeniva se le stvari glede otrok. Trenutno je mlajša hči pri meni na počitnicah in delava enodnevne izlete po Slovenji. Najlepše sva se imela konec tedna na Sveti Gori," je zaupal poslanec.

Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Zmago Jelinčič Magazin Jelinčič se želi čim prej ločiti
Komentarjev 19
  • sam1 08:24 28.julij 2020.

    Morda se bo pa v tej vojni le razkrilo,da ima Poštenjak na računu in v nepremičninah vsaj desetkrat no vrednost,kot jo je prikazal protikorupcijski komisiji,pa se bo našel kdo,ki mu bo pobral višek in ga vrnil tja kamor spada....

  • Avatar Wandimella
    Wandimella 01:01 28.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == www.Sextis.fun

  • ode 18:37 27.julij 2020.

    Bao tas sknaaeu an earnd. Utvlaioou tas, ad iamj oodb denkiitvo orliabp olp rmžnajeoep.

Sorodne novice