Slovenija
3331 ogledov

Motorno olje v Jelinčičevo hišo: Za napad okrivil delomrzneže

Fasada stranke SNS Facebook
Nepridipravi so Jelinčiču umazali fasado.

Predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič je sporočil, da se je danes ponoči ob 23.21 zgodil napad na njegovo hišo. "Štiri steklenice odpadnega motornega olja so zadele in uničile fasado, k sreči pa so zgrešila okna," je zapisal na svojem Facebook profilu in priložil fotografije.

Kot je dejal za Siol.net, naj bi policija prijavo naredila po uradni dolžnosti, škodo pa je ocenil na več kot 70 tisoč evrov.

"Tisto, kar mislim, tudi povem. To pa je zastonjkarje in delomrzneže, ki kolesarijo okoli parlamenta, kar sem jim tudi v obraz zabrusil, zabolelo. Prepričan sem, da napadalci izhajajo iz teh logov. Rekel bi, da gre za ekstremne frakcije strank SD in Levice, ob pomoči nemške Antifa," je še povedal za Siol.net.

Jelinčič je sicer nedavno precej razburil javnost s posnetkom, v katerem je izjavil, da je "narod glup".

Ujeti Slovenija Jelinčič v družbi Rupla in Bavčarja: "Narod je glup!"

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 9
  • Žurnalček 10:27 01.julij 2020.

    Naslednjo goljufijo pripravlja pa zopet ZAVAROVALNICI , kajti vsak, ki ima le malo pojma v fasade ve- vedo vsi , ki so si delal termo izolacije - da je škode , če bo treba zamenjati celo stran fasade kvečjemu za ...prikaži veča 20.000 € ! Lahko pa da je gor plastična barva , in se bo olje spralo s posebnim detergentom KIMI-ja in vodo iz šlauha ! 70.000 € ???? Padalec si ni poškodoval samo vratne vretence ampak zgleda tudi vsebino glave !

  • Žurnalček 10:18 01.julij 2020.

    Zgleda, da nobeden ne vidi , kako Jelinčiććć krade državo! Najprej nosi zaradi nesreče ovratnik - tisti v katere se je zabil ne - da bi OGULJUFAL zavarovalnico . Pizdontar pa ne ve , da je gibanje glave potnika v ...prikaži več avtu ki udari v drugega ravno nasprotno od gibanja glave potnika v avtu v katerega drugi prileti od zadaj . Poškodbe nastanejo zaradi udarca od zadaj , ko glava leti nepripravljena nazaj in potem naprej in pride do poškdbe vretenc , medtem ko pa potnik v avtu ki udari, leti samo naprej

  • Janez 08:05 01.julij 2020.

    Največji lopov in kriminalec je Jelinčič, narod pa je res glup ker takega tipa še vedno podpira. Od kod mu bogastvo, ki ga ima?? Koliko let delovne dobe ima in kje?? Narod ni glup, ve da v SLO ob podpori ...prikaži veči JJ uspevajo lopovi kalibra Jelinčič!

Sorodne novice