Magazin > VIP
28816 ogledov

Tako je Jelinčičevo zdravstveno stanje po verižnem trčenju

Zmago Jelinčič Saša Despot
Kazen je že plačal.

Na primorski avtocesti se je v soboto dopoldan zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila.  Eden od udeležencev nesreče je bil tudi poslanec Zmago Jelinčič.

"V nesreči so bila udeležena štiri osebna vozila. Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je vozila na prekratki varnostni razdalji do vozila pred seboj, ki se je ustavilo zaradi zgoščenega prometa. Za voznico se je voznik osebnega vozila uspel pravočasno ustaviti, nato pa je v njegovo vozilo prav tako zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil četrti voznik, oba pa je odbilo nato naprej v prvi dve vozili. Voznici in zadnjemu vozniku v nesreči sta bila izdana plačilna naloga,“ so v soboto sporočili iz PU Ljubljana.

Vsi udeleženci so bili lažje poškodovani, Jelinčič pa nam je danes povedal, da se že odpravlja v službo. "Vse me še boli, od šoka, a zlomov nimam, hujših poškodb tudi ne. Trenutno poležavam v postelji, a bom šel kasneje v parlament," pravi poslanec, ki mu je bila zaradi premajhne varnostne razdalje izrečena globa, ki pa jo je že poravnal. "Po odcepu za Brezovico sem videl, da sta dva motorista močno zavirala in skočila na desni pas, a ni bilo nič označeno," je opisal nesrečo, ki se je zgodila ravno na 17. obletnico poroke z Moniko Jelinčič, s katero sta v postopku ločitve, ki ju čaka 2. julija. 

"Zagotovo je to znamenje. Znamenje, da čim prej vse uredim in poskrbim za hčerki, Monika me pa tako ali tako ne zanima več," še dodaja. 

Komentarjev 7
  • ode 17:19 16.junij 2020.

    So mu dali pihati? Po predpisih mora vsak voznik udeležen v p. nesreči, kriv ali ne, opraviti alkotest.

  • Žurnalček 10:29 16.junij 2020.

    Jelinko , zavedaj se da si star in ti možgani zaostajajo za dogajanji pred teboj ! Enostabno vprašanje za tebe : Zakaj nisi ti zapeljal za motoristom in obšel stoječe na prehitevalnem pasu ? Ne, ti prtisnu k budala na ...prikaži veča bremzo v takšni situaciji pa volan ne deluje ! Ta nepravilna reakcija ti je zaradi starosti , kar pomeni ne divjaj , umsko ne dohajaš situacij na cesti ! Ne dohajaš jih več niti v politiki , sam one te življensko ne ogrožajo !

  • anica00 04:03 16.junij 2020.

    Neče grom u koprive .