Slovenija > Črna kronika
2888 ogledov

Prevrnil se je na cesto ...

Prometna nesreča, avto na strehi PU Kranj
Okoli polnoči se je voznik v Podljubelju zaradi nepravilne strani vožnje in alkohola (0,97 mg/l) z osebnim avtomobilom prevrnil na streho, so sporočili policisti kranjske policijske uprave.

Na nadvozu je trčil v betonski robnik, prebil ograjo, zapeljal na brežino in prevrnil na glavno cesto. V nesreči se je poškodoval, odpeljali so ga v zdravstveno ustanovo.

Pred tem je zvečer voznik trčil v peško, ki je pri rdeči luči na semaforju stopila na vozišče.

Še enega udeleženca pod vplivom alkohola so policisti v nesreči obravnavali danes ponoči. V Cerkljah na Gorenjskem je motorist padel zaradi neprilagojene hitrosti vožnje in alkohola. Motorno kolo je pustil na kraju in z mesta nesreča odšel. Policisti so ga izsledili in ga obravnavajo zaradi povzročitve prometne nesreče in vožnje pod vplivom alkohola (0,57 mg/l).

Zapuščeni motor | Avtor: PU Kranj PU Kranj

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Avatar ovca
    ovca 10:47 25.maj 2020.

    No ja, ni vedno kriv samo tisti, ki je pod vplivom. Ce je trezen naredil prekršek, nnekdo pod vplivom pa je bil udeležen, je krivda obojestranska. Po domače, vsak plača svoje :)

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 10:13 25.maj 2020.

    Za volan vedno 0,0%.Ker je tudi ponavadi lahko tako,da če malo ali veliko popiješ,je polno policije po cesti,imaš smolo z nepozornimi pešci,drugimi udeleženci v prometu... .A vemo, da je neglede na okoliščine kriv tisti pod vplivom alkohola,drog... .