Slovenija > Črna kronika
66009 ogledov

Izvoz iz krožišča: voznik BMW umrl, passata pobegnil

Prometna nesreča
1/4
Andrej Leban
Tragedija pri rondoju v Medvodah.

V petek okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Po prvih znanih podatkih policije sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW passat skozi rondo vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer.

Ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja, tako da je voznika BMW odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila.

BMW in avto voznice sta trčila. Voznik osebnega vozila VW passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. 33- letni voznik osebnega vozila znamke BMW pa je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl.

Voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu, sta prav tako poškodovana, vendar stopnja njunih poškodb še ni znana.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija išče voznika osebnega vozila znamke VW passat, zlate ali srebrne barve, z nameščenimi registrskimi tablicami z oznako KP. Vozilo je poškodovano po levi strani in
je odpeljalo v smeri proti Kranju. Voznika osebnega vozila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče naprošamo, da pokličejo na 113, ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali anonimni
telefon na 080 1200.

Komentarjev 8
  • ode 18:23 13.junij 2020.

    Tudi če lastnika vozila izsledijo, lahko po naših zakonih zanika, da je vozil on. Pri tem ni dolžan navesti, kdo naj bi potem vozil njegov avto. Policija mora dokazati, ali je avto vozil lastnik ali kdo drug. Enako je v ...prikaži več primeru divjanja v Bohinjski Bistrici, ko divjaka niso zasačili ob samem dejanju, ampak pozneje na osnovi njegovega avtomobila.

  • Gandolf 09:51 13.junij 2020.

    2 nestabilna psihota , ki sta merila kdo ima večjega.

  • marsal22 09:48 13.junij 2020.

    če pa nihče ne ve kdo ima v krožnem prednost ! Ali voznik na notranjem levem pasu ali voznik na zunanjem desnem !