Slovenija > Črna kronika
33920 ogledov

Novo glede tragedije pri Medvodah

Prometna nesreča
1/4
Andrej Leban
Znano je, kako hudo je poškodovana voznica v avtu z otrokom. Policija ima tudi prve indice o vozniku, ki je pobegnil s kraja smrtne nesreče.

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili nekaj svežih podatkov glede sinočnje hude nesreče pri rondoju v Medvodah. Tam sta voznika BMW serije 3 in VW passata pri pospeševanju po vzporednih pasovih medsebojno bočno trčila, zaradi česar je BMW odneslo na nasprotno stran vozišča v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala voznica z avtom, v katerem je bil tudi otrok. 

"Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila utrpela hujše poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo. Otrok je lažje poškodovan," so spodbudne vesti policije. Kot je znano, je voznik BMW zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče kljub hitri zdravniški pomoči.

Kosi avtomobilov so bili še danes zjutraj razmetani po bližnji okolici ceste. 

Prometna nesreča Kdo bo popustil? Slovenija Izvoz iz krožišča: voznik BMW umrl, passata pobegnil

Voznik passata je s kraja nesreče odpeljal brez ustavljanja. "Na podlagi zbiranja obvestil in informacij od občanov so policisti pridobili podatek o vozilu znamke VW passat, ki bi lahko bilo udeleženo v prometni nesreči na območju Medvod. Trenutno policisti še intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, o vsem pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo," so povedali na policiji zadnje informacije in se hkrati zahvalili vsem občanom, ki so pomagali s posredovanjem informacij. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 13
  • SonnyBlack 20:17 16.junij 2020.

    ljudje se vedno ne napirajo...cesta je je enjena v uporabo vsem nam...treba se je temu prilagodit,upostevat dolocena pravila ki so napisana v dobrobit vseh uporabnikov cestisca...ni problem divjat se vozit pod vplivom alkohola ali drog...problem je v zavedanju ljudi,da s ...prikaži več taksinimi dejanji skodis sebi in drugim...posledice takih dejanj so potem ponavadi katastrofalne...cesta ni dirkalisce...

  • Žurnalček 11:02 14.junij 2020.

    Če se že greste novinarje ali se vam ne zdi , da vašem članku manjka NAJBOLJ važna informacija o tej nesreći , ki se glasi približno takole : KOMU se je pas zožil Passatu ali BMW-eju, kajti to je bistvo te nesrče !!!!

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 01:08 14.junij 2020.

    Statistično gledano so vozniki BMW-jev najslabši.Avto je drag,deli še dražji in mislim da bi mogle zavarovalnice močno povišati zavarovanja(po moči).Avto je v osnovi katastrofa,v glavnem jih vozijo južnjaki,poleg tega je dosti ukradenih iz tujine,Audiji tudi... . PRIMER DRAGAN ĐURIĆ,pa je spizdu... .