Magazin > VIP
54331 ogledov

Jelinčič s tem korakom izziva Moniko

Zmago Jelinčič YouTube
Kljub sporom z ženo, s katero sta v postopku ločitve, se ne pusti motiti …

"Prva prespana noč doma," je poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti zapisal na Instagramu in objavil fotografijo, na kateri leži na napihljivi postelji z razgledom na morje. Očitno si je nočni počitek prvič privoščil v razvpiti primorski vili, ki je jabolko spora v njegovem ločitvenem postopku z ženo Moniko Jelinčič

"Sem veliko dol, delam naprej, notri imam vse narejeno in čez čas se bom dol tudi preselil. Zaenkrat hišo normalno uporabljam, več bo znano po 22. septembru, ko imava obravnavo. Monika mi ta čas tudi ni delala težav glede uporabe hiše, saj so bili 14 dni na počitnicah v Grčiji," je za zurnal24.si zaupal Jelinčič. 

Zakonca sta se zaradi vile nad Žusterno namreč že večkrat znašla na sodišču, saj je Monika na objektu izklopila vodo in elektriko, da Zmago ne bi nadaljeval z gradbenimi deli, dokler lastništva ne razrešita na sodišču. A Jelinčič se ni pustil motiti, za nadaljevanje gradnje mu je vmes elektriko in vodo odstopil celo sosed. Tako je na posestvu to poletje že zrasel tudi bazen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva prespana noč doma ... 😀

A post shared by Zmago Jelinčič Plemeniti (@zmago.jelincic.plemeniti) on

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 13
  • fiston 18:51 02.september 2020.

    Jelinčič izziva s korakom, zaradi razkoraka mu je pa pobegnila. :)

  • ode 17:48 02.september 2020.

    Ker sta v ločitvenem postopku, ga bo tožila zaradi uporabe skupnega premoženja brez njenega dovoljenja, motenja posesti in oviranja lastninske pravice. Ker gre za fizično nerazdeljeno nepremičnino - parcela in stavba, ki je v skupni lasti do 1/2 on in ...prikaži večn do 1/2 ona, pomeni, da sta solastnika vsakega kamenčka in vsake bilke na parceli in nihče od njiju brez dovoljenja drugega niti zraka ne sme dihati, ki se nahaja na parceli.

  • Waltter 15:10 02.september 2020.

    In kaj bi naj po novinarjevo s tem da objavi eno sliko iz hise kupljene s svojim denarjem? Je to pol izzivanje po novem? Ce bo sodisce odlocilo normalno bo zena ostala samo in najvec s poloviso hise v LJ ...prikaži več toliko je vredno to da je rodila 2 hcerki in zanju skrbela kolikor je. To pa da se ena noce vec z njim druzit pa bo pac odsteto od tega kar bo monika dobila.

Sorodne novice