Šport > Nogomet
27275 ogledov

Je res premlatil ženo? Ta posnetek ji ne govori v prid

dudu Print Screen
Občasni brazilski reprezentant je sredi grde ločitve.

Eduardo Pereira Rodrigues Sotero, znan kot Dudu, dolgoletni napadalni vezist Palmeirasa in občasni član brazilske izbrane vrste, za katero je doslej zbral tri nastope, preživlja težke dneve po propadlem zakonu z nekdanjo soprogo Mallu Ohana.

Ta ga je pred dnevi obtožila fizičnega nasilja na nekem parkirišču v Sao Paulu, kjer naj bi jo Brazilec s pestjo udaril v glavo in prsni koš. Nogometaševi odvetniki so na obtožbe že odgovorili s posnetkom nadzorne kamere, ki celotno situacijo prikazuje v nekoliko drugačni luči. 

Kot se zdi, je bil žrtev nasilja Dudu, saj je s posnekta razvidno, da je Ohana nastopila zelo agresivno in mu onemogočala vstop v avtmobili.

Brazilec je nato izkoristil trenutek njene nepozornosti in se pognal skozi zadnja vrata, a je Mallu skočila za njim, nakar sta se v vozilu začela prerivati. Znotraj avtomobila naj bi prišlo do omenjenih udarcev v glavo in prsni koš, zaradi česar je morala žena poiskati zdravniško pomoč.

Ohana je prek svoje odvetnice sporočila, da je objavljeni posnetek prirejen, saj ne prikazuje trenutka, ko naj bi jo Dudu udaril. "Več kot očitno je, da jo je v avtu napadel, vendar varnostniki niso storili ničesar," je povedala odvetnica.

Ohana je v pogovoru za CNN dejala, da je bila v zadnjih desetih letih večkrat žrtev družinskega nasilja, a je do vseskozi verjela, da se bo Dudu spremenil. "Napad v ponedeljek je bil zadnji v mojem življenju, saj sem se odločila, da temu naredim konec. 11 let sem trpela fizično in psihično zlorabo," je sporočila.

Dudu odgovarja da je bila Ohana ljubosumna, saj ga je na parkirišču prestregla v spremstvu drugega dekleta. Paru sta se v zakonu rodila dva otroka, odnos pa se je skrhal, ko je Ohana izvedela, da ima Brazilec še enega izvenzakonskega otroka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@aguadecoco obrigada 😍👙

A post shared by Mallu Ohanna (@malluohanna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vida minha ❤️👬

A post shared by Mallu Ohanna (@malluohanna) on

Komentarjev 2
  • blayo 10:39 03.julij 2020.

    Hehe, a jo je on potegnil v avto al je sama skočila not (za njim)?

  • gregor51 17:38 01.julij 2020.

    ja tko je če hočeš met denar moraš mal potrpet..kakšen tepež al pa še enga člana družine pa je..verjetno se je una tud vlačla okoli

Sorodne novice