Magazin > Horoskop in Numerologija
3998 ogledov

Vroči horoskop za teden od 21. do 27. septembra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Koga bo vesolje nagradilo z večno ljubeznijo?

OVEN
Všeč vam je, da ste središče partnerjevega življenja. Ta teden boste zagotovo ljubljeni, partner pa vam bo izkazoval vso pozornost. Med rjuhami bosta predvsem proti koncu tedna raziskovala telesi. Navdušeni boste nad vsemi obujenimi občutki, za katere ste mislili, da jih ne boste več občutili. Spolna sla bo zagotovo prebujena. Prepustite se. Samski spodbudite svoj spolni nagon.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Čeprav so nesoglasja med vami in partnerjem v zadnjih dneh močna, ga še vedno ljubite. Ta teden bo partner bolj zadržan, ne bo čutil močnega spolnega poželenja, zato se boste začeli obračati za drugimi. Premislite, ali bi nezvestoba kaj rešila. Namig partnerju bi bil zagotovo boljša rešitev. Samo prebudita občutke, ki so bili prisotni nekoč. Samski ne obupajte!

Ljubezen: 2
Seks: 1

DVOJČKA
Samski bodite previdni, saj se boste spuščali v nevarna in škodljiva razmerja. Četudi si želite avanture, je žal ne morete imeti kar s komerkoli. Premislite o tem in bodite pazljivi! Vezani stopite na realna tla. Pokažite partnerju, kaj pravzaprav čutite do njega. Poiščite čustveno stabilnost. Med rjuhami bo v tem tednu zagotovo pestro, a še vedno boste preveč zadržani.

Ljubezen: 4
Seks: 2

RAK
Izkoristite erotičnost in čustva, ki vam jih bo izkazal partner. Vajino spolno življenje je lahko izjemno pestro, toda čas je, da si to dopustite. Raziskovanje nepoznanih delov telesa vas bo prijetno presenetilo, zato ne bodite tako zadržani. Zaupajte mu, saj vam je najbližje. Poskrbite za to, da bosta zadovoljena oba, saj je to smisel partnerstva. Samske čaka uspešen teden, polni boste erotičnega naboja.

Ljubezen: 4
Seks: 3

LEV
Samski, pred vami je izvrsten ljubimec, ki pa ga žal ne vidite. Odprite oči in kot glavno vodilo pri iskanju potencialnega kandidata uporabite privlačnost. Vezani boste navdušeni nad čustvi, ki vam jih bo izkazal partner. Pričakujte obilo trenutkov, v katerih bodo vajini užitki neprecenljivi. Tokrat vzemite vajeti v svoje roke!

Ljubezen: 5
Seks: 5


DEVICA
Čutili boste razneženost ter čustveno in telesno nepotešenost. Sla po spolnosti bo danes neverjetna, toda ne sklepajte, da vas bo partner razumel. Poskušajta se mirno pogovoriti, saj bo vaše telo sicer ostalo nepotešeno. Tudi na čustveni ravni se bodo vajina mnenja in pričakovanja razhajala. Samski, morda boste tudi vi prisiljeni pokazati malo več strasti.

Ljubezen: 3
Seks: 2

TEHTNICA
Samski, v tem tednu boste lahko odkrili magične občutke čutnosti. Vezani, ljubezen, ki jo bosta čutila s partnerjem, bo neverjetna in edinstvena. Vsekakor se bosta predajala mirnemu in čarobnemu ozračju. V postelji bosta morda malce bolj zadržana. Enoličnost poskušajta odpraviti s tem, da popestrita spolno življenje. Domislite se novih igric in videli boste, da bo partnerjev odziv zelo dober. Le pogumno!

Ljubezen: 5
Seks: 2

ŠKORPIJON
Zdi se, kot da ste obstali na mrtvi točki. Kdaj ste se nazadnje potrudili za partnerja in kdaj ste nazadnje popestrili dogajanje med rjuhami? Dolgo nazaj, kajne? Poskrbite, da bodo intimni odnosi bolj pestri in radoživi, sicer se bosta v razmerju lahko začela dolgočasiti. Zaupajte vase in uživajte v svojem telesu, saj je to vaš najboljši instrument. Delite užitek s partnerjem!

Ljubezen: 2
Seks: 2

STRELEC
Ta teden boste čutili, da je ljubezen nekaj najpomembnejšega v življenju. Naveza, ki sta jo vzpostavila, je zares močna. Partnerju ta teden ne bo primanjkovalo pozornosti in čustvene zadoščenosti. Ljubezen med vama bo vidna, občutki zaljubljenosti pa vaju bodo ponesli daleč proč. Ne ustrašite se in ne bežite pred njimi. Če bo vaša sla po partnerju večja kot sicer, mu to zaupajte. Prijetno bo presenečen. V postelji pričakujte veliko ljubezni.

Ljubezen: 5
Seks: 3

KOZOROG
Samski in vezani boste razmišljali o skrivnih ljubezenskih razmerjih, da bi zadovoljili močan libido. Bodite previdni, saj v vašem primeru ne bi šlo le za občasna srečanja in niti ne za ljubezen. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, zaupajte svoje želje partnerju. Znova se povežita v postelji. Obnovita romantične občutke, strast in poželenje. Videli boste, da vas partner naravnost obožuje!

Ljubezen: 3
Seks: 3


VODNAR
Vaše telo se bo prebudilo. Vitalnost v občutkih in poželenju bo obujena, zato ne boste odlašali, ko bo prišel čas za ljubljenje. Vezani presenetite partnerja že zgodaj zjutraj ali popoldne, naj rutina ta teden postane izjema. Partnerja se dotaknite že, ko se boste zbudili, in bodite hvaležni, da je ob vas. Odkrili boste neprecenljiv paradiž občutkov, ki se bodo odsevali tudi med rjuhami.¸

Ljubezen: 6
Seks: 4

RIBI
Čeprav bo teden naklonjen ljubljenju in občutkom ljubezni, bosta s partnerjem, vsaj kar se tiče libida, na različnih ravneh. Ko boste zaspani in utrujeni, bo partner v polnem zagonu in obratno. Izkazal vam bo poželjivost in strast. Ne zavrnite ga, upoštevajte tudi njegove želje in potrebe. Nič ne bo narobe, če mu boste pokazali poželenje, ko se boste vrnili iz službe. Samski, le pogumno!

Ljubezen: 4
Seks: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.