Magazin > Horoskop in Numerologija
8835 ogledov

Osebe, rojene v teh znamenjih, se bodo še letos močno zaljubile

zmenek
Ste vi med srečneži, ki jih po astroloških napovedih čaka do ušes zaljubljena jesen?

Rak

Raki lahko do konca leta 2020 računajo na metuljčke v trebuhu, preostanek leta jih namreč čakajo lepe stvari. S hladnim vremenom bo prišel tudi čas za novega partnerja. To osebo že poznate, a od tega poznanstva ne pričakujte preveč, saj so stvari velikokrat drugačne, kot se zdijo. Skratka prepustite se usodi in uživajte. 

Lev

Levi se boste na novo odkrili. Končno boste pripravljeni odpreti svoje srce in vanj spustiti nekoga novega. Prave ljubezni in metuljčkov niste doživeli že dolgo časa, saj se neradi vežete in omejujete, za vas je na prvem mestu svoboda. A to se bo do konca leta spremenilo, saj se boste do konca zaljubili in bili pripravljeni na resno zvezo, ki vam bo odprla povsem nov pogled nase in na svet. 

Ribi

Ribe so pravi romantiki, zato se hitro zaljubijo in vržejo v novo razmerje. S tem pa pogosto pride tudi razočaranje. A tokrat bo drugače. Končno boste spoznali pravega in nedolžen flirt bo prerasel v veliko ljubezen. S svojo pozitivnostjo privlačite vse okoli sebe, zato se bo do konca leta zagotovo zaiskrilo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice