Magazin > Horoskop in Numerologija
7253 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Ribi, čaka vas odličen dan.

OVEN
Splošno:

Najbolje bi bilo, da bi danes ponovno vzpostavili stik sami s seboj. Vzemite si dan zase. Če čutite željo po kulturnih predstavah, se jih udeležite. Morda boste čutili potrebo po branju knjige. Ne odlašajte. Premalokrat si vzamete čas samo zase, zato storite to danes. Sledite svoji intuiciji. Premislite o svojih financah. Ne odlašajte s plačili položnic, saj se jim ne boste mogli izogniti. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes malce malomarni. Zdelo se vam bo, da potrebujete prostor zase, zato boste zagotovo zanemarjali svojega partnerja. Namenite mu vsaj malo pozornosti. Predstavnice ženskega spola boste zatopljene v svoje misli, bile boste nekje daleč proč. Samski, zvezde bodo vsekakor na vaši strani in spodbujale vas bodo k druženju in komunikaciji.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Po včerajšnjem uspehu ne boste več dvomili, da je pot, ki ste si jo izbrali, prava. Prepričani boste, da lahko uspete. Dokazali ste, kako trmasti ste lahko v resnici. Danes boste priča modremu nasvetu, saj vam bo starejša oseba omogočila videnje z drugega zornega kota. Prisluhnite ji in ne bodite tako svojeglavi. Popoldan pričakujte ogromno pozitivne energije med prijatelji.

Ljubezen:
Vezani se boste odločili, da je danes pravi dan, da boste presenetili svojega partnerja. Res je, da se zdi, kot da je vajino razmerje obstalo na določeni točki. Dokazali boste, da se lahko odnos med vama še razvija. Partnerja boste povabili na romantično mesto, v zraku bo ogromno ljubezni. Tudi samski boste danes začutili željo po zbližanju. Vsekakor obstaja možnost krajše ljubezenske avanture, zvečer bodo možna nova poznanstva.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Razmišljali boste o tem, kako naporno obdobje je pred vami. V svojo beležko boste vpisovali obveznosti, ki jih boste morali izpolniti v naslednjem delovnem tednu. Toda v zgodnjem popoldnevu se boste le sprostili. Začutili boste, da lahko zajemate življenje z veliko žlico. Pred vami je čudovit dan. Stopili boste v stik z naravo. Fizična aktivnost vam bo povrnila vso izgubljeno energijo. Bravo! 

Ljubezen:
Zvezde bodo danes svetile na vašo ljubezensko pot. Čutili boste, da se vam lahko uresničijo vse čustvene želje, ki so skrite globoko v vašem srcu. Nežnejši spol bo danes boljše volje, prav tako pa boste načrtovale izlet s svojim partnerjem. Samski boste dan preživeli zabavno in v družbi najboljših prijateljev. Večje spremembe še niso vidne, toda kdor išče, ta najde. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Pred vami je čudovit dan, v katerem boste zelo radovedni. Če ste v procesu študija, potem sedite za knjigo, saj bo vaša osredotočenost izjemna. Dan izkoristite za učenje in razvijanje novih idej. Mnogi boste razmišljali o delu, kljub temu, da je danes dela prost dan. V popoldnevu bo znotraj vašega doma zelo veselo. Pričakujte obiske prijateljev, ki ste jih že pošteno pogrešali.

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da sta se s partnerjem oddaljila drug od drugega. Zaposlena sta vsak s svojimi mislimi. Delo vaju je povsem načelo, zato vsaj danes ne pozabita na topel dotik in pogled, ki bosta v trenutku obnovila vajina čustva. Večer bo že popolnoma drugačen. Med vama bo ogromno strasti in ljubečih pogledov.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Dan bo kot nalašč primeren za kakovostno preživljanje prostega časa. Srečanja z domačimi, s prijatelji in družbo vam bodo pisana na kožo. Čutili boste, kako zelo družabni ste v resnici. Prav gotovo pa se boste dopoldan sprva posvetili sami sebi. Vaša potreba po duhovnem miru bo zares močna, zato se boste odpravili na sprehod. Bravo! 

Ljubezen:
Danes boste preživeli dan v družbi svojega partnerja. Tisti, ki ste vezani, ga zagotovo ne boste izključili iz dnevnega reda. Čutili boste potrebo po preživljanju skupnega prostega časa in potrebo po izkazovanju ljubezni. Prav je tako. Samski boste danes nagnjeni k spoznavanju novih ljudi. Med njimi boste lahko naleteli na sorodno dušo. Odprite oči, medtem ko se boste družili s prijatelji. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Današnji dan bo zagotovo polnejši kot včerajšnji. Posvetili ga boste svojim najbližjim, saj se vam zdi, da jim v preteklih tednih niste namenili dovolj pozornosti. Presenetili jih boste s povabilom na kosilo. V večernih urah boste zelo ustvarjalni. Domislili se boste novih idej, ki vam bodo prišle prav pri delu. Zdravje: slabše čustveno stanje bi lahko ogrozilo vaš notranji mir. Pazljivo!

Ljubezen:
Samski boste sprejeli zadnjo odločitev v ljubezni. Dobro premislite. Predstavniki moškega spola boste svojo partnerko povabili na kosilo, kjer bo sledil resen pogovor. Prav je, da razjasnita vajine občutke. Predstavnice nežnejšega spola se boste danes še vedno izmikale pogovoru s partnerjem. Tak odnos vas ne bo pripeljal daleč. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Še vedno boste čutili, kako postaja vaše telo vedno bolj šibko. Ne glede na željo po odličnem počutju, boste povsem izžeti. Čutili boste, da bi najraje poležavali v postelji cel dan. Popoldan boste že bolj močni, zato se boste odpravili do osebe, ki jo pogrešate ob sebi. Topel pogovor in prijazen nasvet vam bosta povrnila optimizem, ki vam ga je v zadnjih dneh močno primanjkovalo. 

Ljubezen:
Samski boste v večernih urah začutili pozitivne vibracije. Vezani, ker se boste počutili bolje, boste pripravljeni na dialog. Nekateri, ki že imate ustaljen odnos, boste danes obnovili ljubezen, o kateri v zadnjem času ni bilo ne duha ne sluha. Pri dialogu ohranite rdečo nit. Ne belite si glave z manj pomembnimi podrobnostmi. Bodite iskreni in direktni.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Dan bo naklonjen druženju. V dopoldanskem času si boste odpočili, saj boste čutili, da delo na vas vpliva zelo stresno. Poiščite pravo razmerje med preživljanjem prostega časa s prijatelji in z družino, saj se bodo drugače lahko pojavile zamere. Še vedno ne skrbite dovolj za svoje zdravje in počutje. Izkoristite čudovit prost dan in si privoščite sprehod. 

Ljubezen:
Današnji dan vam ne bo najbolj naklonjen. Globoko v sebi se zavedate, da zanemarjate svojega partnerja, toda v resnici ne znate ukrepati. Kritičnost na njegov račun bo sprožila le nerazumevanje. Pazite, ne spoštujete ga dovolj. Tokrat ne bo šlo le za manjši spor. Tudi vaš partner ima svoje meje, zato se pripravite na prepir! Samski boste dan preživeli v družbi prijateljev.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Ker ste bili še včeraj preobremenjeni z delom, si boste danes privoščili sprostitev. Čutili boste, da potrebujete oddih. V prijetni družbi se lahko prav danes podate na krajši izlet, lahko le na sprehod. Vsakršna fizična aktivnost vam bo danes zelo prijala. Nabrali si boste novih moči, prav tako pa boste kakovostno preživeli svoj prosti čas. Bravo!

Ljubezen:
Vezani boste danes uživali v družbi svojega partnerja. Čutili boste, da je med vama posebna vez, ki je ni mogoče izničiti. Predstavnice nežnejšega spola boste zaživele v vsej svoji ženskosti. Obdobje, ki je pred vami, bo polno ljubezni, zato se tega zavedajte, še posebno, če želite zanositi. Samski boste danes pristopili k svoji simpatiji.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Danes je pred vami dan, poln novih dogodivščin. Podali se boste na izlet, saj boste le tako lahko ubili delovno rutino, s katero se soočate vsak dan. Počutili se boste odlično, saj ste končno uredili tudi čustveno področje. Izlet vam bo povrnil optimizem, navdal vas bo z novo močjo. V večernih urah se boste predajali občutkom sreče in navdušenja nad življenjem. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste s svojim partnerjem stopili novim dogodivščinam naproti. Pred vama je razburljiv dan, saj se bosta odpravila v neznano. Dopoldan se bosta odločila, da si želita aktivno preživeti današnji dan. To vaju bo navdalo z občutki zaljubljenosti in z ljubeznijo, ki sta jo že pošteno pogrešala. Bravo! Samski sprejmite povabilo!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes boste kot prerojeni in polni novega zagona. Ker ne boste preobremenjeni z delom, si boste želeli druženja in aktivnega preživljanja prostega časa. Navdušeno boste klicali svoje prijatelje in zabavali jih boste s svojimi idejami. Podali se boste na neko povsem novo mesto, ki vam je bilo do sedaj neznano. Stik z naravo vam bo v današnjem dnevu pisan na kožo.

Ljubezen:
Samski boste danes presenečeni, saj vas bo nekdo povabil na zmenek. Pričakujte mnogo romantičnih trenutkov in čarobnosti, ki bo v zraku. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes navdušeni nad partnerjevo pozornostjo. Odpeljal vas bo na neznani kraj, kjer vam bo izkazal vso svojo ljubezen. Cenite njegovo pozornost in pokažite, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:
Pred vami je odličen dan in zvezde bodo zagotovo na vaši strani. Uživali boste v materialni in sentimentalni harmoniji, ki ste ju v preteklih tednih pogrešali. Zdelo se vam bo, da se vaše življenje končno obrača na bolje. Čeprav boste danes zelo optimistični, pa je pred vami pomembna odločitev, ki se ji ne boste mogli izogniti. Pretehtajte vse možnosti. 

Ljubezen:
Ljubezen bo še vedno na vaši strani. S partnerjem se bosta zbližala na tak način, kot se že dolgo nista. Pred vama so magični občutki sreče in predanosti. Samski bodite previdni. Današnji večer bo zelo obetajoč. Naleteli boste na osebo, s katero vas druži skupna preteklost. Lahko da boste obnovili ljubezensko razmerje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.