Magazin > Horoskop in Numerologija
6422 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Levi, ljubezen bo spremenila vaš pogled na svet.

OVEN
Splošno: 

Vzemite se v roke. Če ne boste pazili na besede in dejanja, boste po neumnosti zapravili veliko priložnosti za poslovni uspeh. Pazite, da ne boste naredili usodne napake, zato se že prej pripravite. Zavedajte se, da je včasih bolje molčati. Jezo, ki jo držite v sebi, sprostite na miren način. Potrpežljivo!

Ljubezen
Samski se boste večino časa poigravali z mislimi o nekom, ki vam je popolnoma zmešal glavo. Čeprav imate občutek, da vas ne razume in da ima neke skrite namene, se vam po drugi strani zdi nemogoče, da bi vas prizadel. Razmislite. Vezani se boste tekom dneva sprli s partnerjem - brez razloga!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Danes boste imeli v mislih predvsem obveznosti do družine. Stopite do sorodnika, od katerega ste se oddaljili. Čas bo pravi za pogovor, lahko bosta sklenila kompromis in lahko bosta vzpostavila harmonijo v odnosu. Odkrit pogovor ne bo pretežak za vaju, saj se brezpogojno spoštujeta in cenita. Nesporazumi so vaju oddaljili – rešita jih!

Ljubezen
Vezani boste danes osredotočeni predvsem na neke službene zadeve, nad čimer pa vaš partner ne bo najbolj navdušen. Zvečer se mu poskusite odkupiti. Samski pa boste še naprej zasanjani. Nekih zadev ne vidite v pravi luči. Domišljiji in sanjam puščate vse preveč prostora. Bodite previdni!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Če čutite, da je trenutno okoli vas preveč omejitev, ukrepajte. Vse ovire so pred vami zato, ker niste dovolj močni, da bi se borili proti njim. Morate pokazati malce več! Tako se boste tudi počutili bolje. Drugim pa boste dali vedeti, da jim ni potrebno ves čas gledati preko vaših ramen.

Ljubezen
Samski izkoristite večer za živahno druženje. Morda vam jutri ne bo do družbe in si boste želeli le miru ter tišine, zato se vsaj nocoj zabavajte! Vezani pa boste pozornost usmerili predvsem na ljubezen, družino in odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti neke zadeve, a pri tem ne pričakujte podpore.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


RAK
Splošno: 

Danes boste veliko razmišljali o zamenjavi službe, saj ste ponovno dobili priložnost nekje, kjer ste jo nekoč že odklonili. Dobro bi bilo, da bi razmislili, zakaj je nazadnje niste sprejeli in kaj vas je takrat motilo. Morda bi bilo bolje, da bi poiskali povsem novo, če v trenutni službi niste zadovoljni.

Ljubezen
Vaše razmerje bo danes stabilno, toplo in harmonično. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ste že dalj časa nezadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem. Težave in nesporazumi bodo postali stvar preteklosti. Samski pa boste na ljubezenskem področju danes postavljeni pred določena dejstva, ki vas bodo presenetila.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Če se vam bo zdelo, da vas ljudje ne razumejo, ko boste govorili, ne postanite zaradi tega slabe volje. Drugi si bodo morda samo narobe razlagali vaše besede, a vas bodo vsaj poslušali. Poskušajte jim objasniti zadeve. Če občasno niste močno usklajeni z drugimi ljudmi, nič zato. Pomembno je, da na koncu to razčistite.

Ljubezen
Vezani boste občutili potrebo po tem, da bi izboljšali partnerski in intimni odnos. Ljubezen bo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste na razpolago ljubljeni osebi. Samski pa boste izkoristili priložnost in na pijačo povabili sodelavca, ki vam je že dolgo všeč. Ne obremenjujte se, če bo vse skupaj padlo v vodo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes boste težko našli zagon. Že zjutraj boste izgubljeni in ne bo vam jasno, kako priti do naslednjega koraka. Osredotočite se predvsem na kratkoročne želje. Dan nikakor ne bo primeren za začetek kakšne nove dejavnosti ali pa nove ideje. Posvetite se predvsem pozitivnemu razmišljanju.

Ljubezen
Vezani boste danes zelo družabni. Čutili boste tudi to, da sta si s partnerjem veliko bližje kot v prejšnjih dneh. Vajin odnos je postal bolj iskren. Samski pa boste veliko razmišljali o ljubezenskih načrtih, ki vam jih še ni uspelo uresničiti. Na plan spustite svojo divjo in neukrotljivo naravo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Pred seboj imate razburljiv dan. Srečali se boste z neko osebo, ki vam na poslovnem področju pomeni zelo veliko. Kljub vsemu se ne prenaglite pri dogovorih, da ne boste z nekaj nepremišljenimi dejanji podrli vse, kar ste do sedaj zgradili. Danes previdno z dogovori in obljubami!

Ljubezen
Vezani boste danes dovolj nežni, čustveni in romantični, da boste skupaj z ljubljeno osebo lahko doživeli nekaj nadvse prijetnih trenutkov. Dan vam bo prinesel sijajno priložnost za ljubezenski razcvet. Samski pa boste danes dobili nov zanos, ki vam bo še kako prav prišel v prihodnjih dneh, ki bodo pozitivni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Že zjutraj boste čutili velik zanos za opravljanje obveznosti. Označevala vas bo trdna in jeklena volja. Pojavila se bo neka nova priložnost in spremljala vas bo splošna sreča. Bodite malce bolj previdni in premišljeni. Zvečer pa se le sprostite in se posvetite sami sebi ter uživajte.

Ljubezen
Samski boste nocoj navdušeni nad povabilom, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja glede simpatije. Seveda nemogočega ne pričakujte, boste pa ob zaključku večera presenečeni in zadovoljni. Vezani pa boste danes s svojim najdražjim dosegli visok nivo harmonije, kar se bo poznalo tudi med rjuhami. Izkoristite večer.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali odločiti. Kadar predolgo vztrajate v nekem stanju, niste več tako kreativni in hitro nazadujete. Sprejeti boste morali neke nove možnosti, ki pa bodo lahko celo rizične, a še kako pomembne za uspeh. Potrudite se, ne spustite vsega iz rok.

Ljubezen
Vezani boste brali partnerjeve misli kot odprto knjigo, zato vam ne bo ušla senčica dvoma o njegovi iskrenosti. Ne bo vam potrebno igrati detektiva, zaupen pogovor bo tokrat zadostoval. Samski boste spet preveč povedali. V zameno ne boste dobili nobenega konkretnega odgovora, ki bi vam lahko pomagal pri pomembni odločitvi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste spoznali nove ljudi s podobnimi stališči. Ravno zaradi tega bo lahko prišlo do nekega konflikta s prijateljem, saj bo ljubosumen. Ta prepir vas bo vrgel iz tira in zdelo se vam bo, kot da morate ves čas nekomu polagati račune. Morda bi morali postati bolj odločni in strogi.

Ljubezen
Načrti samskih bodo morali še malo počakati na boljše čase. Čeprav boste pripravljeni izkoristiti najmanjšo priložnost, bo bolje, da te dni ne preizkušate svoje ljubezenske sreče. Vezani boste veliko srečnejši v ljubezni, če boste manj razmišljali, kako drugi ocenjujejo vaše odločitve. Partnerjevo mnenje je tisto, ki šteje!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Precej boste nemirni. Ne boste želeli upoštevati omejitev do ljudi, ki ne bodo enakega mnenja kot vi. Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki vam je ljuba. Dan boste začeli s prepirom, ki vas bo spravil v slabo voljo. Vseeno ne dovolite, da bi čustvene težave vplivale na vašo delovno storilnost.

Ljubezen
Nad partnerske odnose se bodo začeli zgrinjati črni oblaki. Lotite se povsem novega načina in se spoprimite s težavami ter omilite grožnjo prihajajoče nevihte. Če boste samski odkriti do sebe, boste hitro ugotovili, da iščete nekaj, česar ne boste nikoli našli. To pa še ne bo zmanjšalo vašega hrepenenja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Čaka vas nemiren dan. Bodite potrpežljivi, ne ukvarjajte se z zamerami in ne izzovite spora. Počutje bo še slabše, če se ne boste vsaj malo prilagodili. Pri iskanju sprave pa bodo lahko nastala trenja. Današnji dan ne bo ugoden za iskanje pomoči ali soglasja. Veliko bo nejasnosti, zmot in zablod.

Ljubezen
Samskim se bo danes na ljubezenskem področju veliko dogajalo. Ostanite pozitivno in optimistično naravnani. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vezani pa lahko pričakujete več razumevanja in boljšo povezanost s partnerjem kot v preteklih dneh.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.