Magazin > Horoskop in Numerologija
8158 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Čeprav se vam zdi, da ste glede nečesa dali vse od sebe, se motite. Lahko naredite še veliko več, zato si naredite načrt dela in se ga trdno držite. V kolikor boste disciplinirani in redoljubni, si lahko obetate uspeh. V drugi polovici dneva pa poskrbite za več sprostitve, povabite tudi partnerja ali prijatelje.

Ljubezen
Zjutraj vam bo dal partner določene razloge za sumničavost. Podvomili boste v njegovo zvestobo, a se bodo tekom dneva stvari razjasnile. Večer bo zadovoljiv. Samski se boste po mirno preživetem dnevu zvečer uprli neki osebi, ki vas že dalj časa nadleguje. Vztrajajte pri svojem, pa čeprav boste imeli občutek, da vas nihče ne razume.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes se boste nedvomno lotili mnogih novih načrtov, ki se bodo dotaknili tako zasebnosti kot posla. Želite si mnogih sprememb, zato nima smisla, da bi še naprej oklevali. Naredite vse, kar mislite, da je potrebno za uspeh in prav kmalu boste želi pozitivne rezultate. Pazljivo na cesti.

Ljubezen
Vezani boste dan začeli zelo obetavno. Kljub temu, da boste delovali zaljubljeno, pa se ne boste želeli izpostavljati. Samskim bo nocojšnji zmenek padel v vodo. Nekdo vas bo spet pustil na cedilu in tako bo poskrbel za veliko mero slabe volje. Morda pa bi morali resno razmisliti o naivnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Previdni bodite, ko boste danes govorili z nekom v službi, saj vam bo po vsej verjetnosti lagal. Obrestovalo se vam bo. Četudi vam bodo ostali zatrjevali drugače, boste sami dobro vedeli, koliko je ura. Pohvalno je, da daste največ pozornosti svojim lastnim občutkom, ne pa, da naivno verjamete drugim.

Ljubezen
Samskim se obeta vzpon na ljubezenskem področju. Danes boste zelo samozavestni in osredotočeni na svoj cilj, zato si lahko obetate uspeh. Vezani lahko od nocojšnjega večera pričakujete predvsem nekaj sprostitve v partnerjevem objemu. Vzemite si čas in se posvetite razmerju! Partner si noro želi vaše bližine.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Pred vami je več kot ugoden dan za poslovne dogovore in tudi dogovore drugih vrst. Česarkoli se boste lotili, boste vse uspešno opravili, zvečer pa boste že želi pozitivne rezultate. Tisti, ki ste že dalj časa vezani, pa boste s partnerjem pričeli graditi dolgoročne načrte. Le dajte vse od sebe.

Ljubezen
Vezani se boste danes spopadli s prihodnostjo, s partnerjem bosta kovala načrte. Oba bosta zadovoljna. Medtem boste samski odkrili skupne točke z neko osebo, ki jo srečujete na delovnem mestu. V nekem trenutku boste spoznali, da vas spremlja z očmi. Kaj pravite na nadure ob večerji in kozarcu vina?

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Na čustvenem področju se vam obetajo spremembe, ki vezanim ne bodo prav nič všeč. Polni ste jeze in zamer, slabo voljo pa boste nepremišljeno stresali na vašega partnerja. Bolj kot bo potrpežljiv z vami, bolj boste nesramni do njega. V službi pa bo situacija precej bolj umirjena. Veselili se boste skupaj s sodelavci.

Ljubezen
Samski boste imeli priložnost doživeti prijetno srečanje. Bodite bolj samozavestni in nasmejani. Nahajate se v obdobju, polnem romantičnih izzivov. Vezani pa imate pred seboj napet in stresen dan. Močno se boste osredotočili na svojo kariero in trdo boste delali, doma pa bo prišlo do nesoglasij.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Ustvarjalne urice, ki so pred vami, bodo poživile duha in napolnile vas bodo z radostjo, ki vam jo je v zadnjih dneh močno primanjkovalo. V službi boste prodorni, poleg tega pa bo danes primeren dan za sprejemanje novih dogovorov in kompromisov. Dajte vse od sebe in nikar ne ostanite v ozadju.

Ljubezen
Velika večina vezanih predstavnikov tega znamenja bo danes obremenjena s preteklostjo. Nostalgija bo v zraku! Samski boste današnji dan začeli z razmišljanjem o svoji prihodnosti in zastavljenih ciljih ter o svojih možnostih, ki jih imate za napredek v ljubezni. Večer bo minil mirno in brez posebnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Danes vas čaka prijetno vzdušje, primerno za zabave in razna druženja. Dali boste vse od sebe, da se boste le imeli dobro. Skrajni čas je že, da prenehate trpinčiti sami sebe. Pogumno naredite korak naprej k lepši prihodnosti. Verjemite, da bo ljubezen prišla takrat, ko jo boste najmanj pričakovali.

Ljubezen
Samski se boste danes poigravali z mislijo, da bi svoja čustva zaupali osebi, ki vam veliko pomeni. Vsekakor se ne prenaglite in dobro premislite vsak korak. Vezani se boste obnašali, kot da ste edini, ki znate razmišljati, zato boste postavljati pogoje, ki naj bi jih drugi za vas uresničevali. Prav zaradi tega se vam danes obetajo nesoglasja s partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na delovnem mestu se danes ne boste ravno pretegnili, zaradi česar se utegnete močno dolgočasiti. Kljub temu si boste lahko našli zaposlitev, če boste le želeli. Nikar ne sedite križem rok, ampak poskrbite za to, da vam bo delovnik minil čim hitreje. V zasebnosti pa ne bo sprememb.

Ljubezen
Vezani boste partnerju dali nekaj razlogov za ljubosumje, zaradi česar tudi nocojšnji večer ne bo prav nič prijeten. Zelo boste domišljavi, izrazili pa boste tudi željo po raznovrstnih užitkih. Samski boste zelo nemirni, tudi okolica bo danes težko prenašala vašo napetost. Delovali boste zelo nezainteresirano. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Lahko da boste danes v sebi začutili veliko potrebo po maščevanju, vendar ji nikar ne dovolite, da bi prišla do izraza. Odpustite vsem tistim, ki so vas prizadeli in svobodno odkorakajte naprej. Verjemite, da življenje vsakomur samo prinese kazen, ki si jo zasluži. Previdno v službi.

Ljubezen
Samski boste današnji dan začeli brez energije. Poskusite se osredotočiti predvsem na majhne stvari, saj vam bodo te nekoč v največje zadovoljstvo. Večer bo bolj sproščujoč. Vezani boste danes zelo razdražljivi in vaša ljubljena oseba ne mogla prenašati takšnega obnašanja. Pazite, da se ne bosta zapletla v resen spor. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Preganjal vas bo nek občutek praznine, ki ga kar ne boste mogli odgnati, ne glede na to, kako močno si boste želeli. Nedvomno si prehitro želite sprememb, zato bodite potrpežljivi in počakajte na primeren čas. Verjemite, da bo prišel, le pripravljeni morate biti nanj. Posvetite se počutju.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju vezanih večjih sprememb ni na obzorju. Vaše želje so sicer velike, a kaj več od skrivnostnih pogledov danes ne smete pričakovati. Medtem imate samski pred seboj bolj razburljiv dan, v pozitivnem smislu seveda, saj bo neka oseba, ki vam je že dalj časa simpatična, končno pokazala zanimanje za vas. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Več kot boste vložili, več boste tudi iztržili, zato naj vam ne bo škoda nikakršnega vložka časa ali denarja. Tvegajte in verjemite, da boste želi pozitivne rezultate. Na splošno je pred vami dan, ko boste lahko sprožili mnoge spremembe, predvsem pa tiste na poslovnem področju.

Ljubezen
Samski lahko pričakujte zelo hiter razvoj današnjih dogodkov. Obeta se vam pestro družabno življenje. Vezanim se obeta lep dan, ki mu bo sledil še bolj umirjen večer. S partnerjem si privoščita večerjo za dva ali pa si oglejta njegov najljubši film in preprosto uživajta.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Ne glede na vse se dobro zavedate svojih prioritet. Četudi se bo nekdo nenehno vtikal v vaše življenje in ga bo danes skušal spremeniti, mu ne boste dovolili in prav je tako. Zelo pomembno je, da ostanete zvesti svojim vrednotam in ne dovolite, da bi drugi posegali vanje. Življenje je vaše! 

Ljubezen
Vezani boste danes tako zaposleni, da vam bo za ljubezen in partnerstvo zmanjkalo časa. Samski boste danes končno našli skupni jezik z neko osebo, s katero se že dalj časa opazujeta, a se drug drugemu izmikata. Prijateljski odnos bi se lahko razvil v veliko bolj strastnega, kot je sprva kazalo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.