Magazin > VIP
7551 ogledov

Jelena Kovačević po ločitvi: "Ne bom rekla, da ni nekoga, ki ga rada vidim"

Jelena Kovačević Facebook
Tako si je dve leti po ločitvi življenje uredila nekdanja TV voditeljica, urednica in resničnostna zvezdnica.

"Super sem, imam se fino in še bolj verjamem v to, da se vse zgodi z razlogom," pravi Jelena Kovačević, nekdanja tekmovalka šova MasterChef, ki si je po nepričakovani ločitvi, sestavila življenje po svoji meri.  "Še vedno ustvarjam sladice, tudi za restavracijo Putr, pripravljam pa še dva druga projekta, ki ju zaenkrat še ne bom razkrivala," je povedala.

A ne le poslovno, Jelena cveti tudi osebno, za kar se lahko zahvali redni vadbi, s katero ohranja dobro psihofizično počutje. "Marca, s prvim valom, sem s tajskim boksom prenehala, jeseni pa sem ga zamenjala z individualnimi treningi. Želim si totalno preoblikovati telo in to počnem z osebno trenerko Karmen Lužar. Zaradi ukrepom sva se iz dvorane preselili na Rožnik, vse v skladu s predpisi, treniram pa z lastno težo. Gre za tri mesečni projekt, zelo dobro mi gre, vadbe pa kombiniram tudi z masažami," pravi Jelena, ki jo ukrepi ne prizadenejo preveč, saj je hvaležna za še več časa, ki ga lahko preživi s hčerko, ustvarjanje in sprehode v naravo. 

Kaj pa nova ljubezen? "Ne bom rekla, da ni nekoga, ki ga rada vidim in mi je z njim lepo, ne bi pa tega izpostavljala. Važno mi je, da so ob meni osebe, s katerimi se imam fino," ostaja skrivnostna. Iskreno tudi pove, da imata z bivšim soprogom, znanim novinarjem in glasbenikom Simonom Vadnjalom, v redu odnos, predvsem zaradi osemletne hčerke Miše Zarje, zaradi katere bosta vedno povezana in usklajena.

Komentarjev 3
  • Zikollino 08:39 17.november 2020.

    Vidiš rada Mr. DICKA?

  • abraham5 09:01 16.november 2020.

    jao dolg te je vadnjal poslušu

  • sam1 08:44 16.november 2020.

    Kdo pa je spet ta znana oseba ????

Sorodne novice