Magazin > VIP
226382 ogledov

Mamma mia, kaj je že zraslo iz Jelinčičeve primorske vile!

Zmago Jelinčič
1/2
Osebni arhiv
To pa je luksuz …

Poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je celo poletje dokončeval dela na vili v Žusterni in urejeval okolico, nedavno pa je tam tudi že prvo noč prespal. Tako je v nekaj mesecih na posestvu tik ob morju zrasel bazen, dovozna pot, terasa in zelenica. Zmago pravi, da bo kmalu posadil tudi drevesa.

Naj spomnimo, da je ravno primorska vila največji kamen spotike med, sedaj tudi uradno, nekdanjima zakoncema Jelinčič. Monika Jelinčič se namreč ni strinjala, da bi Zmago nadaljeval z deli, dokler ne uredita lastništva. Vmes je celo izklopila vodo in elektriko, kar ji je pritrdilo tudi koprsko sodišče, a to Zmaga ni ustavilo. Vodo in elektriko mu je takrat posodil sosed, da je lahko nadaljeval z deli. Lastnica posesti je namreč Monika, ki je leta 2011 parcelo v Semedeli kupila na dražbi. Zmago pravi, da ji je denar takrat podaril on, zaradi česar sta se nekdanja zakonca že borila na sodišču. A do epiloga ni prišlo, saj je Monika trdila, da gre za skupno premoženje, s čimer se Jelinčič ne strinja. Sodišče bo to odločalo v novi sodbi, kjer se bo ugotavljala vrednost skupnega premoženja. Datum nove obravnave zaenkrat še ni znan. 

Joonglaa star | Avtor:
 

Komentarjev 16
  • franc19 22:52 27.september 2020.

    Politiko pelje odlično, a finančne vrednosti, pa nima pokrite z zasluženim denarjem. Zaslužit, ali dobit plačano, pa ni enako.

  • Avatar @narhist
    @narhist 16:59 27.september 2020.

    Glup narod mu je to omogočil. Je pa žalostno, da pri vseh uradih, komisijah, specializiranih oddelkih ni enega, ki bi, pa ne samo pri njem, pogledal malo v izvor premoženja. Glup narod pač, ki vse to dopušča.

  • pika36 15:14 27.september 2020.

    Vse nakradeno, lopovščina na kvadrat.

Sorodne novice