Magazin > VIP
67856 ogledov

Saga Jelinčič končana, Zmago že o novih simpatijah

Zmago Jelinčič Saša Despot
Ločevala sta se več kot leto dni.

Včeraj se je poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti tudi uradno ločil od soproge Monike Jelinčič, ki se je iz njunega skupnega doma s hčerkama izselila že lansko poletje. "Dolgo časa je trajalo, a zadeva je sedaj rešena. Dogovorila sva se glede punčk in to je vse, kar je pomembno, gospa pa naj dela, kar hoče. Z mlajšo ni bilo težav, sva imela redne stike, s starejšo pa upam, da bodo sedaj bolje stekli, ker nisva bila veliko v stikih, niti po telefonu. Želim si tudi, da urediva vse okoli njene razstave v Berlinu, kar do sedaj ni bilo mogoče. Vesel sem, da se je končalo in pričakujem, da bo Monika prenehala uporabljati priimek Jelinčič in si bo nadela priimek Miklič, kot se piše njen novi. Jaz se z izdajalci ne pogovarjam. Kar je ona naredila, je izdaja družine. Ne rečem, da te kdaj spodnese s kakšnim ljubimcem, ne pa, da uničiš družino," je za zurnal24.si povedal Zmago.

Povedal je tudi, ali ima sedaj, ko je sveže ločen, že ogledano kakšno novo simpatijo. "Simpatije so, a nič resnega. Predvsem iz druge strani. Imam veliko ponudb, vendar sem tokrat zelo previden," še dodaja. A čeprav sta se nekdanja zakonca Jelinčič uradno ločila in uredila stike z otroki, je pred njima še dolg boj za premoženje, zaradi katerega sta že bila večkrat na sodišču. Predvsem okoli luksuzne vile na Primorskem, za katero Jelinčič trdi, da ni skupno premoženje, saj je Moniki denar za nakup parcele takrat podaril. Sodnica se pozimi s tem ni strinjala in tako se bosta nekdanja zakonca srečevala na novih narokih, saj bo sodišče ugotavljalo, ali imata skupno premoženje in v kakšni vrednosti. Monika meni, da ji pripada tri milijone evrov, Zmago je lani  povedal, da ji je pripravljen dati milijon, čeprav pravi, da je vse premoženje njegovo. Pridobil ga je, po njegovih besedah, s prodajo numizmatike, poslanskimi plačami, dediščino in posli, s katerimi se je ukvarjal pred politično kariero, med drugim je imel tudi zasebno posojilnico.

 Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 17
  • Zikollino 10:09 17.oktober 2020.

    Tale Monika ... je Hrvatica ali kaj? Pada na Hrvate only ... Jelinčić, Miklić ...

  • darja32 14:24 13.oktober 2020.

    Izdajalec! Monika ga je spregledala,kaj pa narod? Le katera bi hotela takega pidleža?

  • mici79 21:24 26.september 2020.

    Če ona hoče 3 miljone zase, pomeni, da jih ima on dvakrat toliko. Poslanska plača znaša nekaj tisočakov bruto, torej je večino zaslužil z ostalimi posli. Dobro bi bilo preveriti, kje je dobil (ukradel) numizmatične zbirke take vrednosti. Pa če ...prikaži več ni morda z nezakonito visokimi obrestmi lupil dolžnike v svoji posojilnici... Pa najbrž je tudi on dobil kakšno provizijo od preštevilnih državnih poslov....

Sorodne novice