Magazin > VIP
67372 ogledov

Irena Vrčkovnik po ločitvi do ušes zaljubljena

Irena Vrčkovnik Osebni arhiv
Iskreno o življenju po ločitvi in novi ljubezni ...

Naša legendarna pevka Irena Vrčkovnik pri 52-ih v življenju obrača nov list. "Nobena razveza ni prijetna. A še slabše je, če sta dva v vezi samo iz navade, ali pa mogoče samo zaradi otrok ali imetja. Kjub številnim skupnim točkam, se nama ni izšlo. Enkrat sem nekje slišala, da je samo ljubezen premalo, da dva ostaneta za vedno skupaj. Jaz v to ne verjamem, saj sem večni romantik in zame je prav ljubezen tista, ki je dovolj in ki lahko premaga tudi vse ovire in probleme v odnosu. Vsekakor pa ne gojim zamer do bivšega partnerja, nasprotno, hvaležna sem mu za vse, kar me je naučil in za vse lepe trenutke. Želim mu vse dobro," Vrčkovnikova pravi o bivšem partnerju.

Pevko pa je po ločitvi presenetila nova ljubezen. "Seveda si niti v sanjah nsem mislila, da bi lahko začela živeti tako drugače, kot živim sedaj. Sprijaznila sem se, da sem sama in bila v sebi pomirjena. Enostavno sem se prepustila življenju, ničesar nisem pričakovala ali hrepenela po čem. Svojo ljubezen sem spoznala na prelepem bližnjem razglednem hribu. Pogovarjala sva se,  kot da se poznava že vrsto let in ugotovila, da imava kar veliko skupnega, razen njegovega posluha (smeh). Ampak me pri njem to sploh ne moti, še več, z veseljem pojem z njim v duetu - doma za štirimi stenami ali pa v naravi," pravi pevka, ki dodaja, da je sta ljubezen in zaljubljenost danes drugačni, a da je še vedno videti kot zaljubljena najstnica: "Meni se zdi, da sva fazo zaljubljenosti kar preskočila in pristala naravnost v tisti drugi fazi, ko se začne prava ljubezen. Sicer pa sedaj res ne potrebujeva rožnatih očal. Čeprav na zunaj  delujeva kot kakšen  najstniški zaljubljen par, je to samo odraz najine naklonjenosti in pripadnosti drug do drugega. In tega se ne sramujeva, tudi v javnosti ne. Pravo ljubezen lahko najdemo kadarkoli, ne glede na leta, le doživljamo jo drugače. Zdaj sem  lahko  resnično jaz, z vsemi napakami in sem takšna v celoti sprejeta. In oba resnično živiva po načelu Tu in zdaj, kot opeva moja najnovejša pesem."

 
Komentarjev 5
  • leonardo 07:39 22.november 2020.

    Pa tako lepo se je bralo! Če je vsaj pol res kar pišejo komentatorji, ji tudi ta ne bo prinesla sreče. Pa še kako drži: vse se vrača vse se plača!

  • kapibara1 16:03 21.november 2020.

    Ma tot ji NI prva ločitev.. tam nekej letih 40 je kobila pobezljala.. Edini upseh ji bode v živlejenu prekurbana parva družina in kar nakaj zakonov, da se ja vsaj uradno kurba.. Sorči noooo, ampak za mene tipična neobsojajoča PUTANA..

  • Ender3 13:19 21.november 2020.

    Irena je svojo matico tam spodaj, utrdila z novim, primernejšim vijakom. Vsaka sprememba je dobra, a ne za javnost.