Magazin > VIP
35341 ogledov

Urška Čepin ostala brez dela, a našla ljubezen

Urška Čepin Instagram
Tudi za Čepinovo so trenutno negotovi časi.

Urška Čepin se je lansko leto po desetih letih na glasbeno sceno vrnila s skladbo Heroina, ki jo je posnela skupaj s Steffaniom. A ravno, ko je z novimi komadi začela polniti klube v Nemčiji in Beogradu, je nastopila korona kriza. "Vse se je ustavilo in nimaš kje nastopati. Za nobenega ni situacija tako neugodna kot ravno za glasbenike in ostale nastopajoče. Zaenkrat sem tako tudi sama na 'čakanju'. V tem času se posvečam predvsem sebi, vsak dan grem na kolo in v naravo, poslušam glasbo, meditiram in delam na sebi," je razkrila Čepinova, ki pravi, da je trenutnim razmeram prilagodila tudi življenjski stil: "Ni nakupovanja, znižala sem standarde, tako kot velika večina in nekako gre."

Kljub temu, da ji trenutno v poslu ne cveti, pa tega ne more reči za ljubezen. "Zaljubljena sem, vendar ne hitim. Zaenkrat še ne živiva skupaj, saj vse rabi svoj čas. Seveda pa imam to željo in načrte. A zelo dolgo sem bila sama in delala na tem, da sem zadovoljna sama s sabo, ker šele potem v življenje prikličeš nekoga, ki je tudi zadovoljen sam s sabo," je prepričana Čepinova. 

Komentarjev 8
  • Kojak 15:41 24.november 2020.

    Mislim, da je v tekstu napaka. Pravilno bi moralo pisati. Čim so jo začeli polniti (Urško namreč) po klubih v Beogradu in Nemčiji je nastopila kriza.

  • Avatar Zala
    Zala 09:56 24.november 2020.

    Vsak se bori za svoj prostorček pod soncem. S tistim kar zna in kar lahko pokaže. Kaj bi ji zamerili. Ni ji lahko. Prihajajo mlajše in prodornejše.

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 09:46 24.november 2020.

    A ni to La Toya? LOL!!!

Sorodne novice