Magazin > VIP
8720 ogledov

To je prava zaposlitev naše vroče voditeljice

Katarina Jurkovič Facebook
Si mislite?

Kadar ne vodi priljubljene studijske oddaje o F1 na TV3, se nekdanja misica in manekenka Katarina Jurkovič ukvarja s financami. Redno je namreč zaposlena pri Vzajemci Skupina d. o. o., kjer se ukvarja z investiranjem v vzajemne sklade. Uff, tako vroči finančnici bi v varstvo vsekakor zaupali še kaj več kot le finance!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio before race 🏎 #silverstone #mercedesontop #hamiltonthewinner 👌🔥💯

A post shared by Katarina Jurkovic (@katarina_jurkovic) on

Katarina pa ni zaposlena le v medijskem in finančnem svetu, pač pa tudi zasebnem, saj je mamica štiri in pol leta staremu sinu Marcu. Pravi, da je v družbi sina "luštno, včasih pa seveda tudi naporno." A lepotica spretno navigira med materinstvom, poslom in medijskim svetom, v katerem se odlično znajde, saj je kot voditeljica mnogo let delala tudi na TV Golica. Pravi, da ji je format oddaje o formuli 1 pisan na kožo, saj obožuje vse vrste športa. To se seveda pozna na njeni božanski postavi, ki jo pridno vzdržuje tudi po porodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy 🐬💙 #kidshavefun #happytimes #myboo ❣️

A post shared by Katarina Jurkovic (@katarina_jurkovic) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice