Magazin > VIP
94537 ogledov

Jelinčičeva starejša hči se je omehčala

Zmago Jelinčič Saša Despot
Po uradni ločitvi so se družinska razmerja stabilizirala …

Konec septembra se je poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti tudi uradno ločil od soproge Monike Jelinčič, ki se je iz njunega skupnega doma s hčerkama izselila že lansko poletje, nekdanja zakonca pa sta uredila tudi stike z otroki. Zmago pravi, da se je ta vidik družinskega življenja ustalil in da je mlajša hči pri njem preživela jesenske počitnice. "Mlajša je bila en teden pri meni na počitnicah, vidva in slišiva pa se tudi s starejšo. Prav lepo je trenutno," je povedal in se pohvalil, da bo starejša hči, 17-letna Aleksandra Tisa, ki obiskuje tretji letnik umetniške gimnazije, v ruskem kulturnem centru imela samostojno slikarsko razstavo.

Dodal je še, da z Moniko sicer nimata stikov, le preko elektronske pošte, kadar je potrebno urediti kaj za šolanje na daljavo mlajše hčerke. Poslanec je sicer velik nasprotnik takega načina šolanja: "To šolanje na daljavo je zoprno, socialni stiki morajo ostati. Prav tako je zoprno, ker s puncama ne morem na tortico ali kavo, a nimaš kaj, taki časi so."

Vilo še vedno gradi na sosedovo elektriko in vodo

Še vedno pa ostaja odprto lastništvo primorske vile, zaradi katere se bosta z Moniko verjetno še večkrat srečala na sodišču, preden se bosta uspela dogovoriti. A Jelinčič z gradnjo nadaljuje, kljub temu da mu je Monika po sodni poti izklopila vodo in elektriko. Poslanec je poleti z urejanjem okolice nadaljeval tako, da si je vodo in elektriko sposodil od soseda, kar še vedno prakticira. Pravi, da je nazadnje na posestvu ob morju posadil palme in oleander, počasi pa bo začel z opremljanjem notranjosti vile. 

Zmago Jelinčič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 6
  • emil85 20:22 09.november 2020.

    Če že tak je on samo kaplica v morja proti lopovom države in ljudstva to so govna

  • jakec1575 22:40 08.november 2020.

    Kreten, ki je pomagal uniciti to državo. Karma pride, Zmagec. karma pride.

  • Avatar ovca
    ovca 14:20 08.november 2020.

    Pa koga zanima ta prodani kreten?

Sorodne novice