Magazin > VIP
12732 ogledov

Po finančem zlomu Severino po žepu udarila še visoka sodna kazen

Severina Youtube
Kot da že nima dovolj finančnih težav, jo je sedaj doletelo še to …

Pred dnevi smo že pisali, da je največja balkanska zvezdnica, Severina pristala v velikih dolgovih, ki znašajo skoraj četrt milijona evrov. Sedaj pa jo je po žepu udarila še visoka sodna kazen, poroča 24 Sata. 

Kot je znano se z bivšim partnerjem Milanom Popovičem zaradi skrbništva nad sinom po sodiščih vlačita že več let, na zadnje je bilo skrbništvo dodeljeno Milanu. Tokrat pa je sodišče Severino finančno kaznovalo, ker Milanu ni želela izročiti sinovega potnega lista. Konec lanskega leta naj bi dobila izvržbo v višini slabi 20 tisoč evrov, ker sinovega hrvaškega potnega lista ni pravočasno vrnila nekdanjem zunajzakonskemu partnerju in otrokovemu očetu, podjetniku Milanu Popoviću. Severina se je na izvržbo pritožila, a je višje sodišče pritožbo zavrnilo. V odločbi je pisalo, da mora pevka Popoviću, če ne bo ravnala v skladu z odločbo, plačati 131 evrov za vsak dan zamude.

To pa ni prva kazen, ki jo je Severini izreklo sodišče, ker ni ravnala po sodni odločbi. Junija lani je namreč zagrebško sodišče pevko oglobilo v višini 660 evrov, ker je na svojem Instagram profilu tudi po sodni prepovedi objavila fotografijo svojega sina. Pozneje je fotografije odstranila, sodišče pa jo je opozorilo, da bo naslednjič, ko bo na družbenem omrežju objavila fotografijo svojega sina, kazen dobrih 1300 evrov.

Komentarjev 2
  • david79 12:39 12.marec 2021.

    Ta jo je pa zrihtal.

  • kapibara1 12:24 11.marec 2021.

    O njenem finančnem zlomu se je govorilo, da je to tudi razlog "pobeglega" porniča- delno poplačilo

Sorodne novice