Magazin > VIP
4436 ogledov

Severina po tem škandalu kar šest mesecev ni zapustila hiše

Severina Instagram
Še vedno mora poslušati vprašanja o tem videu.

Splitska pevka Severina je del kampanje, ki se bori proti sovražnemu govoru. O tem in o spolnem nasilju je 48-letnica sedaj spregovorila za srbski Nedeljnik in pohvalila igralke, ki so javno spregovorile o tej temi. "To za vse ženske pomeni veliko olajšanje. Na Hrvaškem je to sprožilo plaz na fakultetah, zlasti na Akademiji dramske umetnosti. Nekaj, kar je pravzaprav grozno, je odprlo javni prostor za razprave o tej temi,“ je dejala.

Pogovor je nanesel tudi na njen domači vroči filmček, ki ga je na jahti posnela s svojim tedanjim partnerjem Milanom Lučičem in je pred 17 leti prišel v javnost. Takrat so jo nekateri obtožili, da je film v želji po samopromociji sama objavila. "Tega nikdar nisem želela. To je bil velik šok. O videu sem dala dva intervjuja, in to je bilo to. Težko je bilo, a sem preživela. /.../ Nekaterim je to še danes zabavno. Ko mi nimajo več kaj za povedati, me spomnijo na ta nesrečni posnetek.“

Severini so takrat mnogi izkazali podporo, med drugim tudi Arsen Dedić. "Kolegica, slišim, da potrebuješ filmsko glasbo?“ se je pošalil v telefonskem pogovoru. "Mama mi je rekla, da se bomo temu nekoč smejali. In smejemo se,“ danes pravi pevka, ki pa ji pred 17 leti nikakor ni bilo do smeha. Takrat kar pol leta ni zapustila svojega doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.