Magazin > VIP
8746 ogledov

Video: Ups, Severino pobirali z odra

Severina Instagram
Zgodi se tudi najboljšim …

Med koncertov v Vrnački Banji se je razigrana Severina nenadoma spotaknila, padla čez zvočnik in pristala na zadnji plati. Od presenečenja je kar malo obsedela, se nasmejala sama sebi, nato pa so ji fantje z njenega banda pomagali na noge.

Da se zna nasmejati na svoj račun je potrdila tudi s tem, da je posnetek nerodnega padca na odru objavila tudi na svojem Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sicer pa žal to ni edini "padec" v pevkinem življenju. Sooča se tudi z veliko večjim v zasebnem življenju. Objavila je namreč, da je preteklo že 20 mesecev, odkar so iz doma, kjer je srečno živel 7 let in pol, na silo odpeljali njenega sina, povod pa naj bi bil, da je pevka javno objavljala njegove fotografije. "V teh 30-ih letih, odkar pojem, so me ljudje večkrat objavili s svojimi otroki, kot sem jaz objavljala fotografije s svojim otrokom. Ne kot Severina, pač pa kot ponosna mama," je zapisala Seve, se zahvalila za podporo in objavila pesem, ki jo poje z otroškim pevskim zborom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentarjev 3
  • sam1 15:50 30.julij 2021.

    Spet ste mesec dni za dogodkom.....

  • Charles_Segura 14:03 30.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • kapibara1 13:54 30.julij 2021.

    Drogirana... kot v kultnem filmčku...

Sorodne novice