Magazin > VIP
121567 ogledov

Foto: Špela Grošelj nove simpatije ne more več skrivati

Špela Grošelj Instagram
Skupaj so ju opazili na Obali, na Hvaru in v Rogaški …

Ljubezensko življenje pevke, voditeljice in spletne vplivnice Špele Grošelj je v svetu tračev skoraj zadeva na državni ravni, če bi sodili po zanimanju. V zadnjih mesecih nas je namreč več virov obvestilo, da Špela po svetu pogosto hodi v družbi postavnega temnolasca. Skupaj so ju že večkrat videli tako na slovenski kot na hrvaški obali, te dni pa naj bi skupaj s Špelino mamo dopustovala v Rogaški. 

Gre za nekdanjega profesionalnega igralca pokra, Mateja Čepona, ki je leta 2015 osvojil tudi državno prvenstvo v pokru, zadnja leta pa je teniški trener mladih vrhunskih tenisačev in rekreativcev. Matej naj bi Špeli v zadnjem času pomenil malce več kot le prijateljski stik. Ali to drži, smo preverili tudi pri pevki.

"Verjamem, da ljudje radi tračarijo in jih bolj kot zares življenjsko pomembne stvari, zanima zasebno življenje drugih ... Glede na to, da imamo kot družba (globalno) trenutno velik problem, ki nas bo - če se ne bomo zbudili - peljal v prepad, se mi zdi komentiranje mojega ljubezenskega življenja tako nepomembno, da bom svojo energijo raje usmerila v trenutno res pomembne odločitve in reakcije. Kljub temu da me nihče ni vprašal za nasvet, tudi vašim bralcem priporočam prav to. Fokus na reševanje trenutne globalne problematike, ne pa tračarjenje o Špeli Grošelj in njenem ljubezenskem življenju," je vse, kar je povedala Špela. 

Matej Čepon | Avtor:

 

Komentarjev 5
  • Ender3 13:39 21.september 2021.

    Š.G je pa premožna, da si lahko samopromocijo plačuje. Beda od ženske in njene samopodobe !

  • Doreen_Bruck 12:29 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • sam1 09:21 21.september 2021.

    Pri njenih letih staviti neko ljubezen na veliki zvon je naravnost smešno-pa ubogi tisti,ki jo bo spet "nosil".......

Sorodne novice