Magazin > VIP
5346 ogledov

Žena Luke Jezerška na prvi zmenek prišla z očetom

Luka Jezeršek POP-TV-2
Zanimiva ljubezenska zgodba našega znanega chefa in MaterChef sodnika Luka Jezerška …

Luka Jezeršek je za spletni portal Aleteia razkril prisrčno ljubezensko zgodbo o tem, kako je spoznaval svojo ženo Aleksandro, s katero imata danes že tri otroke. Žena, s katero takrat še nista bila par, ga je povabila v Šibenik, kjer je jadrala z očetom. Luka se je usedel na avtobus in se pripeljal na postajo, kjer sta ga čakala bodoča žena in tast. Odšli so na pico, nato pa na skupno jadranje.

"Moj tast je zelo družaben in odprt človek, zagotovo pa ga je takrat tudi malce stiskalo. Takrat na jadrnici sem tudi njega vprašal za dovoljenje, preden sem se prvič zapletel z bodočo ženo. Sicer bolj v šali, ampak, da, sem še stara šola. Sva pa s tastom takoj postala dobra kolega in danes skupaj hodimo na 'momačka' jadranja. Zelo se razumemo, on pa je tudi kriv, da smo vsi v naši družini postali jadralci in imamo izpite," je Luka za zurnal24.si povedal o prvem zmenku z ženo in tastom. Ni kaj, priznati moramo, da so bili vsi trije takrat zelo pogumni, a očitno se je obrestovalo, saj imajo danes idilične zakonske in družinske odnose. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice