Magazin > VIP
67290 ogledov

Taiji Tokuhisa svojo ženo Ano "lovil" dolgih 15 let

Taiji Tokuhisa Instagram
Kako lepo ljubezensko zgodbo pišeta naš znani voditelj in njegova soproga …

Taiji Tokuhisa in njegova žena Ana nista le eden naših najlepših zvezdniških parčkov, ampak tudi eden najbolj srečnih. Taiji je na Ano sicer čakal zelo dolgo, a je še kako vredno. "Z ženo sva oba odraščala v Ljubljani, le nekaj ulic narazen, hodila sva celo na isto osnovno šolo, vendar se nisva poznala, ker sem jaz končal osnovno šolo, še preden jo je ona začela. Najini poti sta se srečali, ko sem delal kot turistični vodič, Ana pa je bila kontakt njihovega razreda na gimnaziji in smo se pogovarjali o organizaciji njihovega maturantskega izleta v Grčijo. Žal se njihova šola ni odločila za našo agencijo, a stik med nama je ostal in sva se občasno dobila na kakšni pijači ali pa pokramljala, če sva se kje srečala, iskrice med nama so se iskrile, a kaj ko je Ana potrebovala dolgih 15 let, da je končno razumela, da je ne vabim na zmenke zgolj zaradi prijaznosti," z nasmehom pove Taiji.

Zaupal je, da je bilo, ko jo je končno osvojil, naravnost pravljično. "Ko sva se spoznavala, sva ugotavljala, da naju poleg ljubezni, povezujejo tudi zelo podobni interesi, da imava rada številne dejavnosti in da podobno razmišljava. Ko sva začela zvezo, se je vse tako lepo poklopilo med nama, da je bilo res pravljično, saj ni bilo potrebnih kompromisov, zajadrala sva v složen, ljubeč in nadvse navdihujoč odnos, ki naju vsak dan izpopolnjuje. Oba rada potujeva in odkrivava različne kulture in destinacije, hkrati imava oba zelo rada čudovito naravo naše domovine in slovensko kulturo, gojiva zdrav, športen način življenja, rada kuhava in uživava v dobri domači hrani, prosti čas rada posvetiva tudi knjigam in kvalitetnemu branju, življenje pa oba rada deliva tudi s kužki," je še razkril voditelj.

Prav tako pa je zaupal, zakaj njun odnos tudi 5 let po poroki še vedno ostaja pravljičen: "Zaradi skupnih interesov je najino življenje res lepo, ob tem pa si pustiva tudi čas, ki ga vsak od naju potrebuje zase. Zaupanje je glavni temelj najine zveze že od samega začetka in nama omogoča res čudovit mir in tisto dragoceno predanost, tudi ko nisva fizično drug ob drugem, poleg tega navdihujeva drug drugega, se podpirava in iščeva pozitivne lastnosti pri drugem, smeh pa je od nekdaj stalnica najinega vsakdana in prava začimba, da nama je lepo."

Komentarjev 8
  • Porko2 19:02 15.avgust 2021.

    BK! Kaj to je znani slovenec?

  • Avatar Arif Kendić
    arif71 15:28 12.avgust 2021.

    Bravo Taiiji

  • TistoPravo 13:54 12.avgust 2021.

    Men se zdi po napisanem, da je to tisto pravo. Sj ta slabih trenutkov pa ne potrebujemo vedeti, so pa....kjer jih ni, tudi ljubezni ni. In lepo, da oba rada osrečujeta živali

Sorodne novice