Magazin > VIP
13237 ogledov

Foto: Zaljubljeni utrinki poslanke Eve Irgl

Eva Irgl Instagram
Čeprav je svojega znanega izbranca kar nekaj časa skrivala, njuna ljubezen ni več skrivnost …

Že januarja 2020 se je govorilo, da je lepa poslanka Eva Irgl oko vrgla na svojega dolgoletnega znanca, nekdanjega televizijskega voditelja in plesalca Davorja Božiča. Oktobra lani je razkrila, kako sta se ponovno ujela, ko je na Instagramu zapisala: "Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar. Vse najboljše." Ta zapis je ganil tudi Davorjevo sestro, pevko Piko Božič. "Še dobro, da je Kupid dober lokostrelec. Vajino srečanje po več kot desetih letih je namreč tudi zame pravi dar,“ je zapisala Pika.

Od takrat pa Božič in Irglova svoje ljubezni ne skrivata več, nekaj zaljubljenih poletnih utrinkov s svojim srčnim izbrancem je poslanka delila tudi na Instagramu in zapisala: "Poleti obožujem velike klobuke, solato caprese in utrip zgodovinsko bogatih in arhitekturno čudovitih krajev."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 3
  • endrug 15:49 10.avgust 2021.

    Za šefa bo še našla čas...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:05 10.avgust 2021.

    Sta se našla prava dva sluzakarja, ki točno vesta komu je potrebno v rit lesti, da napreduješ na karierni poti. Drugače pa, če Davor ni gej, latenten pa je sigurno.

  • sam1 15:01 10.avgust 2021.

    Saj ji ni potrebno delati reklame v medijih,ki jih ona in njena stranka označujejo za leve in lažnive-njo naj promovira ena in edina Orban TV nova.....

Sorodne novice