Magazin > VIP
59047 ogledov

Špela Grošelj: "Fanta sem spoznala sredi gozda na Tajskem"

špela grošelj Facebook
Ena naših najbolj priljubljenih pevk, Špela Grošelj, pravi, da prisega na romantiko in stare načine dvorjenja …

Ko se je lansko leto razšla z dolgoletnim partnerjem, je marsikoga presenetila, a Špela Grošelj nad ljubeznijo še ni obupala. Iskreno pove, da si želi družine, a ne na silo in za vsako ceno. 

"Takih stvari ne moreš izsiliti, zgodijo se, ko najmanj pričakuješ. Vedno, ko sem se odločila, da bom pa res nekaj časa sama, ravno takrat sem ponavadi nekoga nepričakovano spoznala. Še vedno verjamem v to, da se za avtobusom in fanti ne teče. Enega izmed bivših fantov sem tako povsem nepričakovano spoznala celo sredi gozda na Tajskem," pravi Špela in dodaja, da se še vedno drži starih načinov spoznavanja: "Nič nimam proti zmenkarskim aplikacijam, med svojimi bližnjimi prijatelji celo poznam tri pare, ki so se spoznali na Tindru in to podpiram. Danes je način in tempo življenja, ki ga živimo, veliko hitrejši in je ta način spoznavanja povsem normalen. Jaz se tega sicer ne poslužujem, bi pa morda se, če ne bi bila medijsko izpostavljena. Vseeno imam rajši romantične pristope in spoznavanje v živo, tako kot so to počeli naši starši."

Prav tako pa se Špela ne vidi s katerim izmed svojih oboževalcev, zato se na njihova povabila ne odziva. "Nikoli se nisem zapletla s kom, ki bi ga spoznala na nastopu, z nekom iz občinstva. Ne verjamem, da bi bilo ok, če bi bila z oboževalcem. Oni me poznajo kot Špelo z nastopov, ne kot Špele Grošelj, punco iz Domžal. To je sicer ista punca, a oder je vseeno moja služba, jaz pa sem povsem običajen človek. Ne želim si, da bi prišlo potem do kakšnega razočaranja," še dodaja Grošljeva. 

 
Komentarjev 11
  • Martina Božič 08:06 07.september 2021.

    Kura

  • ivo5 19:51 04.september 2021.

    Špela Grošelj: "Fanta sem spoznala sredi gozda, kot vedno na hrbtu"

  • Dusan12 17:54 04.september 2021.

    Že vrsto let preživim v Pataji po nekaj mesecev na leto, pa še nikoli nisem slišal za tajski gozd in da ženske pobirajo fante, kot pri nas jurčke, lahko pa ga je našla privezanega za kokosovo palmo, kot oslička dalmatinci, ...prikaži več samo da je v senci..... prismoda, naivna afnica