Magazin > VIP
103668 ogledov

Naš pevec priznal, da ima po šestih letih fanta

David Amaro Instagram
Srečen, a skrivnosten …

David Amaro se je Slovencem zasidral v srca že v šovu Znan obraz ima svoj glas. A ne le s prekrasnim glasom in odličnim talentom za vživljanje v druge vloge, pač pa tudi z iskrenim priznanjem, da ljubi moške. Bolj kot ta podatek, je hvale vredna njegova iskrena poteza, ki je zagotovo vliva pogum mnogim, ki si želijo živeti svoje sanje in življenje, pa si tega morda ne upajo.

Amaro je sicer lansko leto za zurnal24.si povedal, da je že pet let samski in da se ne bo ustalil, dokler ne spozna partnerja, ki mu je pisan na kožo in bo razumel, da je zanj glasba na prvem mestu. Letos je očitno to osebo spoznal, saj nam je priznal, da je srečen v še sveži in zdravi zvezi. "Kako bo v prihodnje, pa bo pokazal čas. Upam, da se oba izkaževa. Ga pa ne bi izpostavljal, saj ni iz glasbenega sveta in tudi ne vem, če bi si on tega želel," je odkrito povedal David.

Da se morda nekaj plete, smo sicer sklepali iz uspešnega videospota Kad ti poljubim usne, ki ga je posnel skupaj z Ines Erbus in ima že več kot milijon ogledov. V spotu namreč tako Ines kot Davida objameta partnerja, a ne prava, temveč le igralca.

David In Ines pa sta za omenjeno skladbo na Ohridskem festivalu pred kratkim dobila tudi nagrado za pesem festivala. Amaru, ki dela tudi na radiu, trenutno tako cveti tako v poslu kot v ljubezni. Čestitke!

Komentarjev 5
  • Princess_Thompson 12:07 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • romy 21:19 17.september 2021.

    Kdo je to??

  • mihatirs 13:51 17.september 2021.

    hmm, okej..no comment...

Sorodne novice