Magazin > VIP
8569 ogledov

Foto: Metka Albreht partnerju javno izlila čustva

Metka Albreht Osebni arhiv
Namenila mu je prelep zapis …

Metka Albreht, nekdanja miss Slovenije, ki danes dela kot stilistka, je na Instagramu pokazala partnerja in očeta svojega drugega otroka, ki ga sicer ne objavlja, ter mu od petdesetletnici namenila čustven zapis. 

"Tale moj moški pa danes praznuje. Številka, ki jo šteje, je okrogla. Itak, da nikoli svojih rojstnodnevnih dni ne razglaša na velik zvon, sam kaj, ko je pa zame to poseben dan.  Na leta, ki jih šteješ, si lahko ponosen, saj hudičevo dobro zgledaš. Tiste mini gubice, ki si jih z leti pridobil, so zapis, da si v življenju marsikaj doživel in se s tem obogatil za izkušnje in spomine. Prosim poskrbi, da boš še naprej zdrav in fit. Da boš večkrat skupaj z mano nasmejan in dobrovoljen, ker resnično nimava razloga niti za trenutek, da so najine oči kadarkoli otožne in 'mrtve' Ostani mističen, ostani vedoželjen in kar je najpomembnejše MOJ. VSE NAJ NAJ," je zapisala in dodala znak za srce.  

Metka se je leta 2012 razšla z dolgoletnim partnerjem Tomažem Dimcem, s katerim imata hčerko Alino, in svojo novo ljubezensko srečo našla pri Matjažu, s katerim sta se leta 2014 razveselila rojstva sina Etijena

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice