Magazin > VIP
18773 ogledov

Metka Albreht o težkih trenutkih: "Vem, kaj je smrt"

Metka Albreht Osebni arhiv
Vedno nasmejana stilistka, športnica, spletna vplivnica in nekdanja miss Slovenije, Metka Albreht je priznala, da je tudi njej hudo in to že dolgih petnajst let.

Metka Albreht je svoji prijateljici spletni vplivnici Lei Filipovič v intervjuju, ki sta ga posneli za Youtube, povedala, da tudi ona ni vedno pozitivna in nasmejana Metka, kot jo poznamo, pri premagovanju težkih trenutkov pa si najraje pomaga s hojo v hribe. 

"Ni mi vse z rož'cami postlano. Pred petnajstimi leti sem imela očeta hudo bolnega in vem, kaj prinese bolezen in vem, kaj je smrt bližnjega. In ne glede na vse, jaz ga še zdaj pogrešam. Nikoli nisi sprijaznjen s tem. Čeprav v zadnjih štirih letih, ko je bil bolan, sva si bila najbolj blizu, ampak to je življenje, to te dopolni, s tem zrasteš. Ko se ti zgodi kaj slabega, nekaj ven potegneš. Mogoče tudi ta moja strast do hoje, do hribov, ker imam občutek, da sem mu bližje," je zaupala Metka.

Lepotica je še povedala, da svojo skoraj vedno pozitivno naravnanost črpa iz ljubezni do svojega dela, ki je njen življenjski stil in ne le poklic, da jo bogatijo odnosi z drugimi, najbolj pa dva čudovita otroka in ljubeč partner.

Komentarjev 1
  • zaneta 14:16 24.avgust 2021.

    Moram povedat, da sem pogledala tale video in spoznala, kako skromno simpaticna je tale metka! Mi je bila precej manj simpaticna voditeljica in blazno me moti, ker ne pozna dvojine..voditeljica kao?!?? Mal je mogoce tudi agresivna izprasevalka.

Sorodne novice