Magazin > VIP
84575 ogledov

Rebeka Dremelj prvič spregovorila o kraji, katere ceno plačuje še danes

rebeka dremelj Instagram
Naša priljubljena pevka in podjetnica je prvič javno spregovorila o incidentu, ki je v medijih odmeval pred dvajsetimi leti, ko je osvojila lento miss Slovenije.

Rebeka Dremelj je danes ena naših najbolj priljubljenih in uspešnih estradnic, ki se ne ukvarja le z glasbo, temveč je s svojo podjetniško žilico uspešna na številnih področjih. S svojo iskrenostjo in dostopnostjo navdihuje številne ženske, mame in žene, zato jo je med svoje Čarobnice povabila tudi Lea Filipovič oziroma Lepa Afna, ki ustvarja video intervjuje z navdihujočimi znanimi Slovenkami. Ker pa ima Lea tudi najstniške gledalce in poslušalce, ji je Rebeka prvič javno zaupala svojo izkušnjo oziroma napako iz srednje šole, ki jo, kot pravi, plačuje še danes. 

"V srednji šoli sem naredila eno napako, za katero mislim, da ceno plačujem še danes. Zelo dolgo časa o tem nisem želele govoriti, ampak sedaj brez težav povem. Mislim, da si po 20 letih prva, ki ji bom to povedala. Predvsem bom povedala zaradi tega, ker vem, da to gledajo tudi mlada dekleta in se mi zdi zelo pomembno, da jih podučim. Jaz sem v srednji šoli svoji prijateljici, se pravi sem bila stara 17 let, ukradla denar. Ukradla sem ji 12 tisoč tolarjev (cca. 50 evrov, op. a.), da sem si lahko kupila telefon, ki mi ga starši niso mogli kupiti. Še po 24 letih me mrazi. Takoj, ko sem to naredila, sem poklicala to prijateljico in ji povedala, kaj sem naredila, ker me je takoj začela peči vest. Ampak je bilo že prepozno. Ta prijateljica je to že raztrobila naokoli in so že vsi vedeli, da je Rebeka ukradla 12 tisoč tolarjev in sem v srednji šoli v trenutku ostala brez prijateljev, brez vsega in bila izobčena. Ko sem zmagala na Miss Slovenije, sem takoj na začetku šla skozi pekel. Jaz sem za to v srednji šoli plačala veliko kazen in odgovarjala za to. Ni bilo prav, zelo narobe. A dejstvo je, da sem to kazen že prestala in potem sem doživela en uspeh, s katerim se pa mnogi niso mogli sprijazniti. In so vse te srednješolske stvari vrgli na plano," je odkrito priznala Rebeka. 

Povedala je, da v zmagi in slavi takrat ni mogla uživati, ker so jo mediji linčali. Rebeka se še danes spomni takratnih naslovnic, na katerih je pisalo "Miss z dolgimi prsti" in "Je nova miss kleptomanka?". Takrat bi lahko dvignila roke, a se je odločila, da se zaradi najstniške napake, za katero se je pokesala in plačala ogromno ceno, nihče ne bo igral z njenim življenjem. Po težkih letih na začetku kariere, se je nato odločila, da je opravičevanja in dokazovanja dovolj. Spoznala je, da ne rabi ugajati vsem, začela je verjeti sama vase in takrat je prišel tudi uspeh. Danes ni znana le kot pevka, temveč tudi uspešna poslovna ženska z velikimi posluhom do šibkejših, zato se pogosto odzove tudi dobrodelnim klicem. 

Komentarjev 22
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 15:10 16.maj 2021.

    Bravo Rebeka!!! In pusti bedne komentarje! Le kdo v življenju ni storil kaj takega!? V komentarjih sami pošteni in nedolžni ljudje! V bistvu pa največji hinavci!!! Razen izjem! Rebeka, samo razturaj!!! Fovšljivce pa sploh ne upoštevaj! Očitno pri sebi nimajo pospravljeno!!!

  • suvad 23:27 15.maj 2021.

    Pa to ne moreš verjeti prav vidi se kok so te dve poune lažnega ega pa kok se so raste pa ful jo ta afna kao hval a pojedla bi jo

  • kapibara1 18:52 15.maj 2021.

    Ne vem pa , ali ima še staro frizuro ali tisto novo, ki jo je frizer naredil dva dni kasnej... posnetkov v Motelu MONS, z unim ćefurskim pevcem.. Sam prašam, ker je prejatu ful tečen, ker ga to zanima..

Sorodne novice