Magazin > VIP
15618 ogledov

Tako se je s koronavirusom okužila Rebeka Dremelj

rebeka dremelj
Reagirala je hitro in preprečila širjenje …

Rebeka Dremelj je na Instagramu zaupala, da je za koronavirusom zbolela tudi ona. Da je okužena, sploh ne bi vedela, če ne bi zbolela tudi njena soseda, ki je edina, s katero je naša pevka zadnje čase v stiku. Ker v Posavju šole in vrtci še niso odprti, si  Rebeka in soseda namreč pomagata tako, da občasno druga drugi kaj skuhata. Ob opozorilu sosede se je Rebeka takoj odpravila na testiranje, čeprav ni kazala znakov okužbe in izvedela, da je pozitivna.

To pa je za pevko velika sreča v nesreči, saj je v ponedeljek ravno prvič letos želela obiskati starše. Njen oče je namreč sladkorni bolnik, zato so v teh časih še toliko bolj previdni. A še dobro, da jih ni, saj je bila takrat očitno že okužena.

Dremljeva sicer pravi, da zaenkrat znakov, razen zamašenega nosu, še ne kaže in držimo pesti, da tako tudi ostane. Naslednje dni bo tako preživela v samoizolaciji. Sicer pravi, da ne ve, kdo je okužil koga, saj njen soprog Sandi hodi v službo, prav tako je imela nekaj sestankov tudi sama. Dodaja, da je povsem mogoče, da je ni okužila soseda, ampak, da je ona sosedo in da zato ne kaže s prstom na nikogar. 

Komentarjev 1
  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 14:51 28.januar 2021.

    Dejmo Rebeki donirat po 5€, ker je imela srečo in je preživela to zelo nevarno in zahrbtno bolezen........................................................................attention whore.

Sorodne novice