Magazin > VIP
56755 ogledov

Metka Albreht prekinila molk o partnerju

Metka Albreht Osebni arhiv
Uauu, kakšno "reklamo" mu je naredila.

Nekdanja miss Slovenije, danes stilistka televizijske hiše Pro Plus, Metka Albreht, ki je znana tudi kot zagrizena športnica in pobudnica akcije Od vzhoda do vzhoda, zelo redko govori o svojem zasebnem življenju, zato nas je presenetilo, ko je na Instagramu ob svojem prazniku spregovorila tudi o partnerju in očetu njenega drugega otroka.

"Hjooo 44 je padla? Pa nič hudega. Prisežem. Še nikoli se nisem počutila tako živo, tako srečno in zadovoljno. Problemi, ki se pojavijo sploh niso problemi, so izzivi. Težave niso težave ampak so ovire, ki jih znam preskočit. Pripombe najstnice so mi smešne, vztrajnost malega petletnika me pa zabava … Hja edini, ki zna v meni zbuditi vse čute, je moj @matjaz71. Ob njem imam občutek, da sem živa. Ljubljena, ženstvena … V meni zbudi leva in mucka hkrati … In ja priznam. Življenje po štiridesetem je prav pestro in nič zakomplicirano. Hvaležna za zdravje, ki mi omogoča, da živim svojo 'pisano' pravljico, podprto z vsemi čutili in ljudmi, ki me obkrožajo. Pa rada vas mam. Čisto vse," je za svoj 44. rojstni dan, ki ga je obeležila ta teden, zapisala Metka. Dobro skriva svoja leta, kajne?  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My birthday 🎉🎁 🎉 ➖➖➖🎂➖➖➖ Hjooo 44 je padla 🙈. Pa nč hudga. Prisežem. Še nikoli se nisem počutila tako živo, tako srečno in zadovoljno. Problemi, ki se pojavijo sploh niso problemi, so izzivi. Težave niso težave ampak so ovire, ki jih znam preskočit. Pripombe najstnice so mi smešne, vztrajnost malega petletnika me pa zabava...Hja edini, ki zna v meni zbuditi vse čute je moj @matjaz71 Ob njem imam občutek, da sem živa. Ljubljena, ženstvena...v meni zbudi leva in mucka hkrati...In ja priznam. Življenje po štiridesetem je prav pestro in nič zakomplicirano. Hvaležna za zdravje, ki mi omogoča, da živim svojo “pisano” pravljico, podprto z vsemi čutili in ljudmi, ki me obkrožajo♥️ Pa Rada vas mam. Čist Vse!😍 . . . . #mybirthday #myday #love #lovemylife

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht) on

Komentarjev 2
  • Explorer.. 21:05 03.avgust 2019.

    Deklica je daleč od stilistke. Samo poglejte njene kombinacije ki jih narekuje voditeljici pri popin-u😡😡😡... Katastrofa

Sorodne novice