Magazin > Lepota & telo
190 ogledov

Pri Almi in Iryni je lahko bolj drzna

alma, iryna
1/15
Aljoša Kravanja
Obleke, ki jih komentatorki Gostilne išče šefa, Iryna Osypenko Nemec in Alma Mujezinović nosita v sobotnih oddajah, so narejene posebej zanju in za to priložnost. Preberite, kaj nam je o lepoticah in stajlingih še razkrila poptevejeva stilistka Metka Albreht.

Na kaj ste pri izboru oblačil za Iryno in Almo pozorni?
Predvsem pazim na to, da so oblačila privlačna, ženstvena in stilsko dovršena. Obe obvladata modno sceno in pri njima si lahko privoščim več drznosti ali pa iz čisto preprostih krojev ustvarim ''nobl'' obleko. Znata se gibati in nositi oblačila. S svojo pojavo in energijo vlijeta v vsako oblačilo življenje, pa naj bo to ozka, rahlo dekoltirana oblekica ali cevasto široke hlače s čipkasto majico.
 
Katera od njiju je bolj zahtevna?
Nista zahtevni. Vesta, kaj jima je všeč in kaj ne. Skupaj sprejemamo odločitve in kompromise. Pomembno mi je, da sta z izdelanim zadovoljni. Je pa res, da sta obe zelo pozorni na čevlje. Verjeli ali ne, obujeta tudi številko 38, čeprav sicer nosita številko 40. ( smeh ) Včasih se zgodi, da neko blago ni primerno za določen kroj, pa ga pustimo za drugič. Prespimo, razmislimo in ob naslednjem snidenju najdemo rešitev.
 
Se je kdaj pripetila kakšna nevšečnost med pomerjanjem ali med oddajo?
 Ne. Sem totalni „ziheraš“. Vse je tako narejeno, da me nič ne more presenetiti. Po 20 letih dela na Pop TV poznam vse morebitne šiviljske ''kikse'', tako da so sobotni večeri mirni.
 
So kreacije, ki jih nosita ob sobotah, narejene posebej za oddajo?
Točno tako. Vse je šivano po njunih merah, željah, ki jih ustvarjamo skupaj. In tako vsak teden spretne roke "moje" Tatjane izdelajo oblačila, ki – vsaj tako upam - ob sobotah ne ostanejo neopažena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.