Magazin > VIP
38692 ogledov

Tako vročo ženo ima naš radijski voditelj!

Antea Bitenc Instagram
Poletje je čas, ko svoje ženske atribute ne le na plaži, temveč tudi na Instagramu, na ogled postavijo številne znane Slovenke …

Antea Bitenc, televizijska urednica, igralka in pevka, sicer pa žena radijskega voditelj Uroša Bitenca, je to poletje temperaturo dvignila s seksi fotografijo na konju, kjer so pozornost vzbudile tudi njene pokončne bradavičke. Vroča, ni kaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antea Mramor Bitenc (@antea_bitenc)

Nika Ambrožič Urbas, sodnica v šovu Zvezde Plešejo, je prava paša za oči, tako oblečena, kot tudi v kopalkah. Nika je vedno urejena kot iz škatlice, v to vložili tudi veliko truda in časa, zato takšni rezultati niso naključje. Kakšna postava!

Alya, ena naših najbolj energičnih pevk, je letos dopolnila 38 pomladi, njeno telo pa je še vedno ostalo v njenih dvajsetih. Sicer pa pevka v kopalke ne skoči le poleti, saj si je pred leti svoj drugi dom ustvarila v Dalmaciji.

Nekdanja miss Slovenije, ki danes kot stilistka oblači številne znane Slovence, Metka Albreht, pri 45-ih ni s tega planeta. Zagrizena športnica, ki rada teče in plava že na vse zgodaj, rezultate rada pokaže s fotografijami v kopalkah. Kapo dol!

Komentarjev 4
  • Bobby_Armstrong 09:45 27.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • lada 07:57 25.julij 2021.

    kako opraviti z negativnimi ljudmi - nasmeješ se - in greš dalje - kot da je dr. ek na cesti al pa v štali pri opoziciji, ki se bo požrla med sabo, ker Janez Janša Št. Ilj predseduje Sloveniji in ...prikaži več na žalost rdećih svinj tudi Evropi - Hvala večnemu B O G U ! ! !