Magazin > VIP
22456 ogledov

Na Alyi se je zasvetil zaročni prstan!

Alya Instagram
Zaročni prstan ji je nataknil na lokaciji, kjer se je kot deklica prvič zaljubila ...

Alya je po uspešni, že ponarodeli skladbi, Spet zaljubljena, ki se je močno usidrala v srca Slovenk in Slovencev, že začela razmišljati o novi skladbi. Želela si je pesmi, ki bi nas spomnila na najbolj preproste a hkrati - najbolj pomembne stvari v življenju – da se zjutraj zbudimo in smo hvaležni za vse ljudi, lepe priložnosti in dogodke v našem življenju. 

"Pesem Ti z mano znaš je nežna in romantična, govori predvsem o hvaležnosti in predanosti v odnosu do partnerja ... Kako lepo je imeti ob sebi nekoga, ki te res pozna, bere tvoje misli, občutke in mu zaupaš, nekoga ki te pomiri že s samo prisotnostjo ali dotikom … in takoj veš, da bo vse še dobro, njegov objem je tvoje zavetje," pravi Alya. 
 
Pesem je nastala v sodelovanju s stalno ekipo, s katero Alya sodeluje v zadnjih letih, ustvarjalni proces pa je bil najhitrejši do zdaj, pesem je nastala zelo hitro na relaciji Dalmacija – Slovenija, z Raayjem, ki se podpisuje pod glasbo in Marjetko Vovk, ki je napisala besedilo, so bili v navezi, ko je bila Alya v osrčju Dalmacije. Okoli samega nastanka pesmi je nastala tudi simpatična anekdota: "Moja velika želja je bila, da pripravimo iskreno pesem z močnim sporočilom in ni minilo 20min ko me Raay poklice nazaj in pravi: IMAŠ , pa pravim, kaj pa? Pravi, pesem dokončano! Bila sem presenečena in vse kar mi je uspelo reči, je bilo NEVERJETNA STA! Ob poslušanju sem seveda dobila rosne oči, ker je bila takšna kot v moji glavi. Jaz pravim temu, to so pesmi iz srca."

Videospot so posneli na slovenski Obali, v Fiesi, na krasni lokaciji, ravno prvi dan po sprostitvi ukrepov, ko so se sprostile regije, zato je bilo pri snemanju kar nekaj občinstva iz vse Slovenije. V zgodbi, ki jo pripoveduje videospot, se priljubljena Alya tudi prvič v življenju zaroči! Vlogo Alyinega zaročenca je zaigral mlad in šarmanten model Kristijan Srpčič.

Naključje je hotelo, da je snemanje potekalo ravno na lokaciji, kjer se je Alya v otroštvu čisto prvič zaljubila, v šolski koloniji v Fiesi. V  videospotu pa je po priporočilu Mihe Perata iz oddaje Zvezde plešejo nastopil tudi plesni par Bojana in Renato Reščič.

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:33 20.maj 2021.

    Kakse nebuloze. Pisunstvo. Ne novinarstvo.

  • antitrust 17:17 20.maj 2021.

    Na Alyi prstan, v Alyi pa k...

Sorodne novice