Magazin > VIP
5542 ogledov

Tik pred zdajci so se Tjaši Kokalj podrli najlepši načrti

Tjaša Kokalj
1/2
Instagram
A tudi v nepredvidljivih trenutkih ni izgubila optimizma …

Nekdanja miss, danes novinarka in spletna vplivnica Tjaša Kokalj Jerala je znana po tem, da svojima dvojčicama vsako leto priredi sanjsko rojstnodnevno zabavo, z animatorji, dekoracijo in gurmanskimi prigrizki. Tudi letos ni bilo nič drugače, le da ji je načrte na žalost prekrižala bolezen.

"Danes naj bi bil dan za praznovanje in zabavo. Seveda sem planirala vsak detajl, od okrasitve, do animacije, hrane in pijače. Vmes sem se parkrat vprašala, za koga to delam, ali za svoji hčerki, ali zase, ker otroku je seveda vseeno, če so vsi prtički v stilu ali pa da je barvna tema zabave, ampak včeraj, ko je ena izmed hčerkic ob polnoči zakuhala, sem dobila odgovor. Za njiju, ker mi je bilo hudo le za njiju, da ne bosta videli svojih prijateljčkov, divjali z njimi, se hecali in smejali. Pustimo vse balone in planiranje ob strani. Sem pa nekaj minut za tem, ko sem vsem hitela odpovedovati praznovanje, doživela tudi en highlight. Ko je tamala med nama med verjetno vročično blodnjo izjavila “Mami, jaz sem srečna za 5” S Klemnom sva se smejala kot nora, drug highlight je bil pa, ko je Kleo izjavil, da je srečen, da bo lahko že za zajtrk načel naš catering," je Tjaša na Instagramu pojasnila neprijetno družinsko situacijo in delila prelepo družinsko fotografijo. 

A z dobro hrano se ni pocrtljala le njena družina, pač pa je Tjaša za povabljence pripravila gurmanske pakete, ki bi jih bili sicer deležni na praznovanju. Kakšne dobrote in torto je naročila za svoji deklici, družino in prijatelje, lahko pokukate v galeriji. 

Sicer pa je lepotica prekrasen zapis ob 4. rojstnem dnevu njunih hčerk namenila tudi svojemu soprogu. Takole je med drugim zapisala: "Pa če pustimo ob strani, kaj vse sva že najini punci naučila, omogočila, kaj jima še bova, sem najbolj ponosna, da v nama vidita, kaj je to ljubezen, prijateljstvo in spoštovanje. Za vse to in še več, ti lahko, dragi Klemen, sežem v roko in te kušnem." Lepo, kajne?  

Komentarjev 1
  • Janez_53 18:07 30.avgust 2021.

    Danes so praznovanja rojstnih dnevov otrok postala pravo preseravanje, namesto da bi družina praznovala te pomembne praznike v ožjem krogu.

Sorodne novice