Uporabno
1109 ogledov

Čas je za pravi poletni skok v morske globine z Luko, animiranim morskim dečkom

Animiran film LUKA, Blitz Film & Video Blitz Film & Video
Iz Disney in Pixar Studiev prihaja na velika platna morska, zabavna in srčna zgodba o prijateljstvu dveh fantov, ki bosta doživela nepozabno poletje.

Poletna zabavna in prisrčna zgodba, ki se dogaja v ljubkem obmorskem italijanskem mestecu, o fantu z imenom Luka, ki doživlja nepozabno otroško poletje. Veliko sladoleda, pašte in nepozabni dnevi neskončnega norenja po ulicah ter ob morju, to je nekaj, kar nam je vem blizu in kar obožujemo. Ali imamo lepe spomine na naša otroška brezskrbna poletja, ali pa opazujemo mlajše generacije, kako rišejo svoje nepozabne zgodbe.

Animiran film LUKA, Blitz Film & Video | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

Prav to počne tudi Luka v novi neverjetni animaciji, saj se bomo podali na potep po lepih italijanskih obmorskih mestih in prav v same globine morja, kjer nas čaka neverjetno presenečenje. Luka namreč ni navaden deček. Luka je morsko bitje in v tem ni sam, tudi njegov prijatelj Alberto je morsko bitje in skupaj odkrivata neverjetni morski svet, kjer živita s sebi podobnimi bitji. A Luka in Alberto sta radovedna fanta, ki ju vleče na površje.

Animiran film LUKA, Blitz Film & Video | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

Na kopnem pa je druga zgodba, saj v bistvu sploh nebi smela na površje. Tam nihče ne sme izvedeti zanju. Prav zato imata eno samo misijo. Ne smeta se zmočiti. Ob svojih popotovanjih po zemeljskem svetu na površju ju čakajo pisane dogodivščine in pri tem se morata naučiti, kako biti navadna dečka. Le kaj je to težkega? A za morska fantka to ni mačji kašelj, je pa lahko zelo zabavno. In tudi bo. Disney in Pixar nam poleg neverjetnih animacij morskih bitij, obljublja še srčno zgodbo o prijateljstvu in nepozabnih poletnih dogodivščinah.

Animiran film LUKA, Blitz Film & Video | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

Animiran film LUKA je pospremilo kar nekaj dogodkov, in sicer Družinski dan v kinih Cineplexx, v soboto, 24. julija. Maribox je pripravil dogajanje od četrtka, 22. julija, do nedelje, 25. julija, z ustvarjalnimi delavnicami in poslikavo obraza.

Pripravite se na poletno dogodivščino za vso družino v sinhronizirani animaciji LUKA v distribuciji Blitz Film & Video, ki se predvaja od četrtka, 22. julija v vseh kinih po Sloveniji.