Magazin > VIP
28102 ogledov

Ima Ana Klašnja že novega? To pravi ona!

Ana Klašnja Instagram
Drži ali ne drži?

Prima balerina in žirantka v šovu Slovenija ima talent Ana Klašnja je ta teden presenetila s potrditvijo novice, da se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Miho Krušičem, s katerim imata petletnega sinka Jašo. Par se je sicer razšel že pred časom, seveda pa jima prioriteta skupna skrb za sina. 

Ker je Ana ena najlepših in najbolj prepoznavnih Slovenk, pa so se že pojavile govorice, da naj ne bi bila več samska. Hitro jo povežejo z vsakim, s katerim v zadnjem času srka kavo. Je res kaj na tem? "Po poškodbi noge je moj fokus na rehabilitaciji, snemanju Talentov in na sinu. Mali je star 5 let in pol, trenutno je to obdobje čudovito, zelo uživam kot mama. Hkrati pa sem vesela, da se lahko v času rehabilitacije posvečam snemanju Talentov. Poškodba je namreč prišla ravno v času, ko sem v življenjski baletni formi, telo mi dobro služi, znanja imam ogromno. Profesionalno si želim plesati še vsaj nekaj let. Zato držim pesti, da poškodbo čim prej saniramo in se lahko vrnem na oder SNG Opere in baleta Ljubljana. Upam, da me boste že decembra lahko spremljali v Hrestaču, ki je ena mojih ljubših baletnih vlog," je za zurnal24.si povedala Ana. 

Komentarjev 12
  • Avatar jate
    jate 17:54 30.september 2021.

    lepa je in saj je prav naj se poriva zakaj pa ne,kaj jo bo šparala,pička nima števca

  • Avatar jezeran
    jezeran 16:36 30.september 2021.

    Najbrž, tako kot pri Lei Sirk( en mesec prej pa ne vem kakšna čestitka možu za rojstni dan)

  • darja19 11:41 30.september 2021.

    Samovšečna, zguncana,kozlam ko jo na talentih gledam, če je ona lepa pol sm jaz Angelina,Mihu pa vse dobro, končno je odprl oči

Sorodne novice