Magazin > VIP
26078 ogledov

Nov izziv: Zvezdana Mlakar spakirala in odšla v tujino

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Priljubljena igralka in voditeljica ne bo ostala brez dela na televiziji …

Ta teden je igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar na Facebooku objavila, da TV Slovenija ukinja njeno pogovorno oddajo Zvezdana, ki je med gledalci izjemno priljubljena. "Včeraj so poklicali urednika in rekli, da oddaje Zvezdana ni več. Ko jih je vprašal, kaj je razlog, so mu odgovorili, da ni denarja. Kar ne drži. Oddajo so delali zaposleni, moj honorar je bil mizeren, pa še to sem ga pokrila s sponzorji. Oddaja je v tej kategoriji najbolj gledana in ji nimajo kaj očitati.  Z nacionalno televizijo se ne sme tako delati, ljudem mora ponuditi širok spekter programa, ki se ne rabi prilagajati trgu, ki mora biti visoko kulturen, ponujati zabavo, izobraževati … To, kar se sedaj dogaja … Politika misli, da je ona nacionalka,“ je med drugim povedala za zurnal24.si. Več o tem TUKAJ.

Zvezdana je tudi obljubila, da ne bo obupala in da bo oddajo delala tako ali drugače. Znano je, da so jo v preteklosti v svoje vrste vabile tudi druge televizije. Vsekakor pa se od televizijskega dela ne poslavlja. Že lansko leto je bila del priljubljene Planetove oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko in tudi te dni se odpravlja v Budimpešto, kjer Planet TV snema novo oddajo. 

Glede tega so na Planet TV še zelo skrivnostni, povedali so le, da gre za povsem nov format oddaje, v katerem bo res sodelovala tudi Zvezdana, a še ne želijo razkriti, v kakšni vlogi. Prav tako bodo del nove oddaje tudi obrazi Exatlona, kot sta Igor Mikič Mišica in Tina Gaber. Za zurnal24.si pa so še potrdili, da imajo v načrtu tudi novo sezono šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, a da zaenkrat še niso pričeli s snemanji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice