Magazin > VIP
11142 ogledov

Spet samska: Nadiya Bychkova polni britanske časnike

Nadiya Bychkova
Doletelo jo je prekletstvo oddaje, v kateri nastopa …

Vrhunska plesalka Nadiya Bychkova je že od leta 2017 del ene najbolj priljubljenih britanskih oddaj Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo), sedaj pa jo je doletelo prekletstvo te oddaje. Številni plesni pari se tekom sodelovanja razidejo s svojimi partnerji in se pogosto zaljubijo v svoje zvezdniške plesne partnerje. Podobno se je zgodilo tudi enemu izmed naših parov. Pevec Gašper Rifelj in plesalka Maja Geršak sta se namreč spoznala in zaljubila prav v šovu Zvezde plešejo. 

Nadiya pa tokrat polni celo strani britanskega spletnega časnika Mail Online, ki poroča, da se je razšla s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim imata petletno hčerko Milo. Mail še poroča, da jima zveza na daljavo ni uspevala, saj je Nadiya zaradi šova začasno živela v Angliji, a ostajata v dobrih odnosih in bosta še naprej skupaj skrbela za hčerko, ki je seveda njuna prioriteta.

Britanski časnik pa tudi piše, da se je med Nadiyo in njenim soplesalcem, britanskim voditeljem jutranjega programa, Danom Walkerjem stkalo tesno prijateljstvo, spoznal je celo njeno mamo in hčerko. A menda naj ne bi šlo za romantično povezavo, saj je Dan poročen že 21 let in oče treh otrok. 

Dobro obveščeni britanski časnik še poroča, da je Nadiya, ko je sodelovala v slovenski različici plesnega šova, zlomila srce svojemu takratnemu fantu, prav tako vrhunskemu plesalcu Mihi Vodičarju, ko se je v šovu zaljubila v manekena Petra Klinca

Komentarjev 2
  • kapibara 11:03 19.januar 2022.

    "Bych" samo en mali namig

  • Majazmaja 10:42 19.januar 2022.

    Tale gospa je pa izjemno ''aktivna''. Kakorkoli, ko bo tam, v Veliki Britaniji, nekdo dovolj odprl denarnico, bo hitro spet polnila cajtnge. Tile Slovenci so bili prerevni.

Sorodne novice