Magazin > VIP
8594 ogledov

Video: Ksenija Kranjec v srbskem šovu našla simpatijo

ksenija kranjec, jan klobasa
Kako sta ljubka skupaj!

Voditeljica srbskega resničnostnega šova Bar, Jelena Nikolić je razkrila, da se med dvema udeležencema netijo iskrice. To naj bi bila naša prekaljena resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec in njen sotekmovalec Damir. 

"Mislim, da je to lepo prijateljstvo. Ali bo kaj iz tega, pa je na njima. Ksenija ima močno, moško energijo, potrebuje močnejšega moškega," je povedal Aleksandar Panić, novinar Kurirja, Damir pa je priznal, da mu je Ksenija všeč. "To ni le prijateljstvo, obstaja simpatija, kdo je tu močan, je bolj ali manj nepomembno," je dodala Milica Stanimirović.

"On je super, a s Ksenijo ne gre. Potrebuje nekoga močnejšega. Nekaj drugega. Ne vidim ju kot par. Ksenija je izkušena resničnostna igralka, ve, kaj mora narediti," je morebitno simpatijo komentiral Ivan Gajić. Damir sicer ne skriva svoje naklonjenosti do Ksenije, ona pa mu je poklonila kompliment, da je videti kot igralec iz turške serije. Ne manjka niti dotikov in poljubčkov, morebitna golobčka pa sta se že crtljala v skupni postelji. Preverite v videu … 

Komentarjev 1
  • dani05 08:16 19.januar 2022.

    Pa koga briga ta bivsa prostitutka? povprasajte malo v Celovcu, po bordelih zanjo

Sorodne novice