Magazin > VIP
13150 ogledov

Ksenija Kranjec si s tem izpadom pred kamero ni naredila usluge

ksenija kranjec voyo.si
Napadla je Sofijo.

V srbskem šovu Bar tekmuje tudi Ksenija Kranjec, ki je prepričana, da se Sofija zaradi nje počuti ogroženo. Temnolasa lepotica naj bi Ksenijo celo prosila, naj se izogiba Ivanu, s katerim sta pred kamerami spletla romantične vezi. Sofija to sicer zanika.  

Ksenija je to temo načela med izločitveno oddajo in jo nadaljevala, ko so tekmovalci prispeli domov. O Sofijinem odnosu z Ivanom je Kranjec povedala: "Ti boš njega uničila, ker si preveč strupena. Lažnivka in imaš komplekse. Bivša, propadla misica.“

Sofija se ni pustila sprovocirati, medtem ko je Ksenija povzdigovala glas in ji pred nosom zaprla vrata na balkon. Sofijo je celo pozvala, naj jo udari in ji zagrozila, da bo začela Ivana božati in poljubljati.

Njun spor lahko vidite TUKAJ.

Komentarjev 4
  • Avatar Maggionela
    Maggionela 00:35 08.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • molka 21:47 07.januar 2022.

    pa kje najdte te grde kokosi in butlne pa kva mislite da bom se tist kretenski ničvreden vojo plačeval skoda casa in centa za ta drek

  • Ender3 20:01 07.januar 2022.

    Ne vem, kdo to gleda, spremlja, je pa zanimivo, da se to oglašuje na Voyo. Kaj mislijo, da bodo gledalci to še, doplačevali. Žurnal24 pa itak objavi vse, kar se plačuje. Hvala, ne kupim !