Magazin > VIP
3728 ogledov

Norija in agresija v šovu, Ksenija na robu živčnega zloma

bar Voyo
Norišnica.

V srbskem resničnostnem šovu Bar tekmovalcem popuščajo živci. Malo je manjkalo in Luka bi zgrabil vodjo bara Nenada, Ivan je sredi noči v jezi razbil posteljo, Sanja pa se je spravila nad Sofijo.

V šovu je tudi Slovenka, Ksenija Kranjec, ki je na robu živčnega zloma. "Začelo me je grabiti. Samo še jokam. Ne morem več," je dejala. Čeprav se dobro razume s sotekmovalci, pogreša Jana Klobaso, ki je pretekli teden zapustil šov in povedal le, da se v stanovanju, v katerem so bivali, dogajajo neverjetne stvari.

Šokantne prizore lahko vidite TUKAJ.

Nad Ksenijo sta sicer Damir in Sanja zelo navdušena. "Res je dobra, ne samo, da je dobra bejba. Tudi, če bi bila grda, bi bila super," je povedala Sanja in dodala, da bi bila rada z njo. "Ksenija je kot trofeja. Samo da rečeš, da si bil z njo," ji je odvrnil Damir, v kamero pa dodal: "Ksenija mi je še vedno všeč, a se velikokrat zalotim, da ne vem, ali naj ji verjamem ali ne. Uganka mi je, čeprav dobro precenim ljudi. Kot mango in pasijonka in s sadjem, ki ga še nismo videli, ker raste na Barbadosu. Sadje, ki ga ne znaš jesti. Pomagati si moraš z YouTubom. To je Ksenija."

Kaj sta o Slovenki še povedala, si lahko ogledate TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.