Magazin > VIP
12414 ogledov

Zaljubljena? Vroče novice resničnostne zvezdnice Lare Goršek Kos

lara goršek kos POP TV
Končnooo …

Stara znanka naših resničnostnih šovov, Lara Goršek Kos je ljubezen iskala tudi v šovu Sanjski moški, a ker z Gregorjem Čeglajem nimata enakih želja po družini, sta se v šovu sporazumno poslovila. A očitno se je sreča v ljubezni Lari le nasmehnila, kot je razkrila za zurnal24.si se že nekaj časa videva z moškim, ki pa ga za zdaj še ne želi izpostavljati. "Naj ostane to za naju. Vedno, ko sem v preteklosti javno izpostavila svojo zvezo, se je potem 'sfižila'. Naj samo povem, da je moje konje že spoznal in to je vsekakor napredek. Lepo se imava,“ je bila skromna Lara.

Sicer pa je te dni za svoje oboževalce pripravila prav posebno presenečenje. Izdala je namreč seksi koledar za leto 2022, ki ga krasi njeno pregrešno telo in njene največje ljubezni, konji. Ker vedno rada priskoči na pomoč, bo sedem koledarjev podarila na dražbi, izkupiček pa bo šel Društvu za zaščito konj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice